De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

BBQ Workshop

The Bastard workshop BBQ met de pappavan

BBQ workshops terugkijken

In samenwerking met The Bastard en depappavan zijn in juli 2021 twee interessante BBQ workshops georganiseerd. De workshops konden live via YouTube gevolgd worden. Tijdens het event stond de kamado barbecue van The Bastard natuurlijk centraal en kon je de heren het hemd van het lijf vragen over alle tips & tricks van grillen met The Bastard.

Helaas zijn beide workshops dus al geweest, maar gelukkig hebben we de beelden nog! Mocht je de workshops gemist hebben, je kunt de video's terugkijken via het YouTube kanaal van "degrillendebroervan". Veel BBQ-plezier gewenst!

Nieuwe BBQ workshops

Op dit moment zijn er geen nieuwe plannen. Wanneer in de toekomst opnieuw BBQ workshops worden gegeven dan houden wij jullie op de hoogte via de pagina workshops. Voor BBQ artikelen kun je jaarrond terecht in onze webshop. Bezoek ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk voor de showroom en het gehele barbecue aanbod.

Deelname workshop

Super, je bent in het bezit van een Vaderdag box van @demammavan en @depappavan. Dan kun je deelnemen aan deze digitale workshop gegeven door: Wouter van The Bastard & Maarten (de pappavan). Een unieke kans om te leren van deze geweldige grill masters! Een workshop waarmee je de verwachtingen zult overtreffen. Verras je vrienden en familie deze zomer met heerlijke, maar toch ook praktische gerechten.

Aanmelden voor de workshop

Registreer je via onderstaand formulier en wij zullen je voorzien van de gegevens om deel te nemen. Naast een link ontvang je per email tevens de benodigdheden, deze mail zullen wij enkele dagen voorafgaande aan de workshop versturen. Let op: er zijn deadlines voor je inschrijving. Voor de workshop van 4 juli is dat 1 juli. Voor de workshop van 18 juli is dat 15 juli. Komen beide data je niet uit? Wij zullen de workshop opnemen en kunnen een link met je delen, hiervoor hebben we jouw gegevens nodig welke je kunt invullen in onderstaand formulier. Beide workshops met verschillende gerechten zullen op 18 juli na 18 uur beschikbaar komen op Youtube. *Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Benodigdheden workshop

Voor de boodschappenlijst en benodigde materialen verwijzen we je door naar de pagina benodigdheden BBQ workshop. De workshop zal worden opgenomen. Wil je de video van de workshop terugkijken? En dan pas zelf aan de slag met de recepten, dan kan dat ook. De keuze is aan jou! (Terugkijken van beide workshops kan vanaf 18 juli 2021) Doe je direct met ons mee? Tijdens de workshop proberen Wouter & Maarten zoveel mogelijk vragen te beantwoorden via de Youtube uitzending. Het kan zijn dat we niet aan iedere vraag toekomen omdat er een uur de tijd is voor de workshop.

Let the count down begin!

The Bastard Gear & Barbecues

Alles voor je barbecue bestel je via de Tuinwinkel Online of in ons GroenRijk tuincentrum.

Profiteer nu van 10% korting met de kortingscode: BBQ10

Ga naar shop

 

Velden met * zijn verplicht.