De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kamperen in eigen tuin

De een vindt het geweldig, de ander vindt het verschrikkelijk: kamperen. Tot welke groep je ook behoort, je kunt niet ontkennen dat Campinglife fascinerend is. Ook al gaat het om een festivalcamping, een gezinscamping in Frankrijk of ga je juist kamperen in eigen tuin, de precieze locatie maakt niet uit. Overal waar je maar van je omgeving en gezelschap kunt genieten is voldoende!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Kamperen in eigen tuin

Hoef je deze zomer niet zo nodig de hele wereld rond, want je hebt al een hele fijne tuin om in te verblijven? Super! Om toch het vakantiegevoel te krijgen, kun je wel wat campinglife invloeden toepassen. Een buiten vloerkleed en solarlampen zijn makkelijk te plaatsen en fleuren de boel gelijk op. En aan het einde van het vakantieseizoen zijn ze net zo gemakkelijk weer op te bergen.

Inpakken en wegwezen!

Bij het kampeerleven draait het om slimme bagage, wat je meeneemt moet vooral erg handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een draagbare barbecue. Zo kun je ‘s avonds alsnog lekkere gerechten van de grill eten zonder dat je zo’n lomp en zwaar ding hoeft mee te slepen. Of je nu een dagje naar het park gaat of de hele week op de camping staat. Of dat je bij kamperen in eigen tuin een kleine BBQ binnen handbereik wil hebben. Praktisch en handig is wat je nodig zoekt!

4 tips voor kamperen in eigen tuin

  1. Solarlampen zijn makkelijk te (ver)plaatsen en heel zuinig in gebruik. Na een dagje zon zijn ze weer helemaal opgeladen.
  2. Lekker kletsen rondom het vuur! Maak het gezellig en warm ’s avonds door een vuurkorf aan te steken. Pak wat lekkers te drinken erbij en vergeet de marshmallows niet ;-)
  3. Ga je kamperen dan ben je al omringd door de natuur, maar een fleurig tuinplantje op tafel maakt het nog gezelliger.
  4. Met weinig kun je jouw vakantieplekje nog mooier maken. Denk aan vrolijke tuinkussens, warme plaids en een citronellakaars. Niet alleen gezellig maar ook praktisch!

Lekker buiten spelen

Tijdens de vakantie wil je je vrije dagen zo optimaal mogelijk benutten. Blijf vooral lekker buiten en geniet van het zomerse weer. En wat je gaat doen, is helemaal aan jou! Je kunt heel actief een potje badmintonnen of met de kinderen op ‘safari’ gaan en beestjes gaan zoeken. Of je kunt maximaal ontspannen in je hangmat of afkoelen in een eigen zwembad. Denk niet zo moeilijk, bij kamperen in eigen tuin ga je vooral lekker fluitend en nonchalant door je dag.

Kamperen op het balkon

Heb je geen tuin? Geen zorgen, je kunt deze stijl natuurlijk ook op je balkon toepassen! Voordat je helemaal los gaat, is het handig om beschikbare ruimte eerst goed op te meten. Een efficiënte inrichting is zeker op een balkon erg belangrijk. Je kunt balkonbakken vullen met mooie zomerplantjes en ook is verticaal tuinieren een optie!