Echte kerstbomen

Bestel je echte kerstbomen bij De Tuinwinkel Online en haal deze op in ons tuincentrum in Rijswijk. Kies je formaat, reken de kerstboom online af en wij zorgen dat deze voor je klaar staat. En heb je ook gedacht aan een kerstboomstandaard? Deze kun je direct mee bestellen bij je echte kerstboom.

Wil je de boom toch liever aan huis bezorgd hebben? Maak dan gebruik van onze service: kerstboom thuisbezorgd. Ook dat is mogelijk wanneer je in de regio woont. Bij ons kun je daarnaast terecht voor verschillende soorten kerstversiering en kerstverlichting

Kerstbomen zijn leverbaar vanaf week 48 - de week van 23 november 2020.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

Hoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten
Vergelijk (0)

Waarom een echte kerstboom?

Wat ons betreft gaat er met kerst niets boven een echte kerstboom. Het begint al op het moment dat je de boom in je huis neerzet: een heerlijke dennengeur die je meeneemt naar de kerstdagen die voor de deur staan. Bij ons koop je echte Nordmann sparren met als grootste voordeel: amper verlies van naalden. Ook prikken de naalden niet en lopen de takken recht tegenover elkaar voor een mooie opbouw van de boom.

Een echte kerstboom online bestellen?

Jazeker, dat kan bij ons! We kunnen ons goed voorstellen dat je dit jaar drukte liever vermijdt. Natuurlijk houden wij ons in het tuincentrum aan de RIVM-richtlijnen. Maar hoe ideaal is het om vanaf de bank thuis je kerstboom uit te zoeken? Je kunt kiezen uit verschillende formaten echte kerstbomen. Tijdens het bestelproces geef je aan of je de boom in ons tuincentrum in Rijswijk wil ophalen of dat je liever kiest voor thuisbezorgen. 

Veelgestelde vragen over onze echte kerstbomen:

  • Hoe groot zijn de echte kerstbomen die ik kan bestellen?

Je kunt kiezen uit 5 formaten echte kerstbomen: 125-150 cm, 150-175 cm, 175-200 cm, 200-225 cm en 225-250 cm.

  • Als ik de kerstboom ophaal, kan ik dan nog zelf een boom kiezen?

Nee, wanneer je online bestelt en besluit de kerstboom in ons tuincentrum op te halen, dan zorgen wij dat het gekozen formaat ingepakt voor je klaar staat. We kiezen juist voor online bestellen en ophalen om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk bij elkaar zullen zijn. Uiteraard zoeken wij een mooie boom voor je uit. Je haalt je kerstboom op een ander punt op dan wanneer je deze in het tuincentrum zou uitkiezen. Wil je wel zelf je kerstboom uitkiezen? Dan kun je natuurlijk terecht in ons tuincentrum.

  • Bezorgen jullie ook bij mij thuis?

We bezorgen kerstbomen in de volgende regio's: Rijswijk ZH, Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag - Wateringseveld en Den Haag - Ypenburg. Woon je net buiten één van deze regio's? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Wanneer wordt mijn kerstboom bezorgd?

De echte kerstbomen zijn leverbaar vanaf de week van 23 november. We bezorgen de bomen met onze eigen bezorgservice en maken daarom zelf de planning. Bij het bestellen kun je alvast aangeven in welke week je de kerstboom zou willen ontvangen. Heb je wensen voor een specifieke dag, dan mag je dat altijd noteren. Wanneer wij de planning gemaakt hebben, nemen we uiterlijk een dag van tevoren contact met je op om aan te geven op welke dag en in welk tijdvak we je kerstboom thuisbezorgen. We doen ons best om zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen, maar kunnen van tevoren geen garanties geven over het exacte bezorgmoment.

Kerst 2020 wordt onvergetelijk. En kies je voor gemak, bestel je kerstboom dan online bij De Tuinwinkel Online.