Kerstboomstandaard Easyfix

Een echte kerstboom zet je niet neer zonder de kerstboomstandaard Easyfix . Je kunt voor een eenvoudige kerstboomstandaard kiezen, maar het blijft lastig om de kerstboom recht te krijgen. Daarom zijn wij enorme fan van de kerstboomstandaard van Easyfix. Met dit systeem staat je kerstboom namelijk altijd recht. Kies uit verschillende kleuren en modellen. Bij ieder model staat aangegeven tot welke hoogte van de kerstboom de kerstboomstandaard geschikt is.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten
Vergelijk (0)

Hoe werkt de kerstboomstandaard van Easyfix?

Een Easyfix kerstboomstandaard is ideaal. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw kerstboom recht komt te staan. Hoe werkt dit nu precies?

  • Je schaft een kerstboomstandaard van Easyfix aan. 
  • Daarna koop je in onze webshop De Tuinwinkel Online of in ons tuincentrum in Rijswijk een echte kerstboom.
  • Wij boren hier vervolgens een gat in, waar de Easyfix precies in past. 
  • Wanneer je je kerstboom thuisbezorgd krijgt of ophaalt, klik je de Easyfix er gemakkelijk in vast.
  • Vul vervolgens de Easyfix met water, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van een mooie, groene kerstboom.

Wanneer je bij ons online een echte kerstboom bestelt, zorgen wij er standaard voor dat deze geboord is met een gat voor de Easyfix. Via een speciale konische boor, wordt de stam voorgeboord. Deze boor vormt een kegelvormig gat aan de onderkant van de kerstboom. Hierdoor maakt het zelfs niet uit of de stam van zichzelf volledig recht is. Door deze kegelvorm in combinatie met de bijbehorende Easyfix kerstboomstandaard zal de boom altijd recht blijven staan.

Demonstratie boren van kerstboom voor de kerstboomstandaard Easyfix

Welke kerstboomstandaard van Easyfix moet ik nemen?

De kerstboomstandaard van Easyfix is er in verschillende soorten. 

Classic
De Classic Easyfix is gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een poedercoating. De standaard is 39 cm breed en is geschikt voor kerstbomen tot een hoogte van 250 cm. Het gewicht van de Classic Easyfix kerstboomstandaard is 2,6 kg. Wij verkopen de Classic-variant in meerdere kleuren, waaronder antraciet, groen en rood.

Junior Light
De Junior Light kerstboomstandaard van Easyfix is een stuk lichter, omdat deze gemaakt is van hoogkwalitatief gerecycled plastic. De standaard is 32 cm breed en slechts 0,7 kg zwaar. Doordat deze standaard een stuk lichter is, is deze geschikt voor kerstbomen tot een hoogte van 180 cm. De Junior Light kerstboomstandaard is bij ons te verkrijgen in het groen.

Naast bovenstaande modellen van Easyfix zijn er nog meer soorten te koop. Wij kiezen er bewust voor om ons te focussen op deze twee modellen, omdat je zo zeker weet dat je kerstboom tot 180 cm en tot 250 cm goed en stevig staat. Hebben we je inmiddels overtuigd van deze fijne kerstboomstandaard? Bestel je kerstboomstandaard van Easyfix dan online of bezoek ons tuincentrum in Rijswijk, nabij Delft en Den Haag.