De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Relaxen in je eigen opblaasbare jacuzzi

Relaxen in je eigen opblaasbare jacuzzi

Het hebben van een zwembad in de tuin is heerlijk. Want behalve een verkoelend effect heeft water ook een ontspannende werking. En hoe kun je nou beter relaxen dan in een jacuzzi?! Gelukkig hoef je tegenwoordig niet per se een vast bubbelbad in je tuin te bouwen, met een opblaasbare jacuzzi begeef je je net zo snel en gemakkelijk tussen de bubbels!

Een opblaasbare jacuzzi voor ontspanning en plezier

In een opblaasbaar bubbelbad raak je in een mum van tijd helemaal zen. Comfort is natuurlijk belangrijk, maar duurzaamheid net zo. Je wil tenslotte zo lang mogelijk van je opblaasbare jacuzzi genieten. Dankzij het stevige materiaal en de stabiele constructie heeft iedere Infinite Spa een lange levensduur. Het bijgeleverde afdekzeil geeft extra bescherming; hiermee voorkom je dat het water vervuild raakt of te snel afkoelt.

Opblaasbare jacuzzi 6 personen

Een opblaasbare jacuzzi kopen doe je niet zomaar. Er zijn een aantal dingen die je jezelf eerst moet afvragen. Ten eerste wat de plek van je nieuwe opblaasbare jacuzzi moet worden. Je hebt natuurlijk wel wat ruimte nodig en beter ook een vlakke ondergrond, gebruik hier eventueel zwembadtegels voor. Dan is het belangrijk om te denken over de grootte van het bubbelbad. Ga je het vooral met z’n tweetjes gebruiken of verwacht je vaker een groepje van 4 personen? Infinite Spa heeft verschillende modellen waaronder zelfs een opblaasbare jacuzzi 6 personen: Champion Spa 910.

De voordelen van een Infinite Spa jacuzzi

  • Het is heerlijk ontspannen tussen de bubbels!
  • Makkelijk op te zetten dankzij automatische pomp
  • Gemaakt van duurzaam en stevig PVC structuur
  • Met geïntegreerd filtersysteem en geïntegreerd motorblok
  • Te bedienen met digitaal tiptoetssysteem
  • Het water is tot maximaal 40 graden te verwarmen
  • Met afdekzeil zodat het water schoon en op temperatuur blijft
  • Geschikt voor zowel buiten als binnen

Nog meer ontspanning en extra gemak?

Alsof chillen in een opblaasbare jacuzzi nog niet ontspannend genoeg is; je kunt het jezelf echt nog comfortabeler maken. Breid jouw bubbelplezier uit met een Infinite Spa hoofdsteun en je zult nog lekkerder in de spa zitten. Wil je echt zeker weten dat je voorlopig goed zit? Voorzie het bubbelbad dan van een drinkbekerhouder en je bent helemaal klaar om heerlijk te relaxen! De houder is geschikt voor iedere opblaasbare jacuzzi van Infinite Spa. Handig voor als je in gezelschap bent of gewoon alvast voor je tweede drankje ;-)

Ook te koop in ons tuincentrum in Rijswijk

Twijfel je nog over de aanschaf van een Infinite Spa of heb je ‘m graag direct in huis? De opblaasbare jacuzzi’s van Infinite Spa zijn ook te koop in onze fysieke winkel. Je bent van harte welkom in ons mooie tuincentrum in Rijswijk nabij Delft en Den Haag! Bij GroenRijk ’t Haantje vind je verschillende Infinite Spa modellen maar ook filterpatronen en andere handige accessoires. Bij ons is alles te koop om huis én tuin nog gezelliger te maken!

Tags: