De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Fruitige Moederdagverrassing!

Fruitige Moederdagverrassing!

Jawel, zondag 12 mei is het weer Moederdag! Dat betekent dat het tijd is om deze alle andere geweldige vrouwen eens goed in het zonnetje te zetten... Bij de Tuinwinkel Online zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en momenteel zijn we helemaal weg van de fruitige interieurtrend: vazen, kandelaars, borden, schalen, kussens en tafelkleden die lijken op citroenen, aardbeien of passievruchten. Daar word je toch vrolijk van? Jouw moeder zal er net zo dol op zijn als wij en dus willen wij je graag inspireren met deze héérlijke trend.

Moederdag 2024 cadeautips


 

Tip! Uiteraard ben je ook voor allerlei andere cadeaus bij ons aan het juiste adres. We hebben er een hele pagina aan gewijd! Ontdek het perfecte cadeau voor de allerliefste vrouw...

Vette vitamineboost in het interieur

Wil je jouw moeder verrassen met een uniek en trendy cadeau? Dan is een hip woonaccessoire in de vorm van fruit de perfecte keuze! Maar waarom is deze fruittrend zo populair? Simpelweg omdat het leven er vrolijker van wordt! Met deze trend breng je een stukje eetbare natuur in huis, en dat is precies wat mama nodig heeft na die grijze wintermaanden. De levendige kleuren en vrolijke vormen van fruit geven een frisse en speelse uitstraling aan elk interieur. Bovendien brengt het een zomers gevoel naar binnen, zelfs op regenachtige lentedagen! Stel je eens voor hoe prachtig haar interieur eruit zal zien met een schaal in de vorm van een passievrucht als eyecatcher op de salontafel. Of wat dacht je van een vaas die lijkt op een sappige aardbei, gevuld met haar favoriete bloemen? Het zijn deze kleine details die een groot verschil maken...

Keuken & huishouden

 

Een tafelkleed met fruitprint shop je bij de Tuinwinkel Online!

Verras mama met een fruitig design

Moeders zijn de sterren van ons leven, en op Moederdag willen we ze extra laten stralen. Met een hip wooncadeau in de vorm van fruit geef je niet alleen haar interieur een upgrade, maar ook haar humeur! Elke keer als ze naar haar nieuwe aanwinst kijkt, zal ze herinnerd worden aan jouw liefde en waardering. Bovendien laat je zien dat je oog hebt voor haar persoonlijke stijl en interesse in de laatste trends. Als we een tip mogen geven? Mica Decorations heeft geweldig leuk serviesgoed uitgebracht. Met de borden of schalen in de vorm van een guave of passievrucht wordt het ontbijt op bed nóg lekkerder! Ook kan je een met liefde gemaakt baksel veel feestelijker presenteren op bijzonder servies. Ontdek deze collectie én onze andere nieuwste must-haves!

Nieuwe producten

 

Vier Moederdag met de Tuinwinkel Online!

Moederdag is dé dag waarop we onze moeders laten weten hoe bijzonder ze voor ons zijn. Bij de Tuinwinkel Online hebben we alles in huis om jouw moeder te verrassen met een uniek en trendy wooncadeau. Dus waar wacht je nog op? Vergeet de standaard cadeaus en laat je inspireren door onze fruitige collectie! Scroll naar beneden en krijg een idee van deze gezonde geschenken. Geef je moeder een verrassing waar ze nog lang van zal genieten!

Naar alle sfeeritems

Kijk ook eens naar: