De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Barbecues

Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires vind je bij De Tuinwinkel Online. Wat is er nu lekkerder dan op een mooie en warme zomerse avond, buiten het eten te bereiden? Barbecuen is natuurlijk niet alleen iets voor de zomer. Denk ook eens aan een winterbarbecue, compleet met poffende kastanjes en geroosterde marshmellows toe.

Houtskoolbarbecues  |  Gasbarbecues  |  BBQ accessoires  |  Pizza ovens  |  Houtskool

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 324 producten
Vergelijk (0)

Soorten bbq’s 

Zo verschillend als mensen kunnen zijn, zo belangrijk is het om te kijken naar verschillende barbecues, en zo een goede match te vinden. De één vindt het prettiger om elektrisch te barbecuen en de ander barbecued liever op houtskool. Wat jouw keuze ook is, bij De Tuinwinkel Online kun je terecht voor verschillende soorten barbecues en de belangrijkste accessoires! Als jij op zoek bent naar een:

  • Gasbarbecue;
  • Houtskoolbarbecue;
  • Elektrische barbecue; 
  • Tafelbarbecue

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elk van onze barbecues heeft een aantal bijpassende accessoires om het barbecuen makkelijker en aangenamer te maken. 

Winter barbecuen 

Barbecuen kan op bijna elk moment in het jaar, zo ook in de winter. Om ervoor te zorgen dat je dit net zo aangenaam kunt doen als in de zomer, lees je hier een aantal tips voor het houden van een winterbarbecue. Om te beginnen kun je het best overdekt winterbarbecuen, kleed je daarbij warm aan en zorg ervoor dat je barbecue in een goede staat verkeert. Dit doe je door deze op te slaan in een beschermhoes wanneer je de bbq niet gebruikt. Zorg voor een aangename sfeer tijdens de barbecue met terrasverwarming van De Tuinwinkel Online en kleed je warm aan.

The Bastard bbq & accessoires

The Bastard is één van de grootste barbecue aanbieders. De accessoires van The Bastard lopen uiteen van receptenboeken tot kookgerei en zelfs tot vormpjes voor ijsklontjes. Maak gebruik van deze accessoires voor een optimale barbecue-ervaring. Kijk wat bij jou past en maak jouw barbecue-avond perfect!

Soorten barbecues