De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Zwitscherbox vogelhuisjes

Zwitscherbox is een uniek Duits merk dat zich richt op het creëren van een natuurlijke en ontspannen omgeving. Het bedrijf produceert innovatieve 'boxjes' (in de vorm van vogelhuisjes) die geluiden uit de natuur afspelen. Hierdoor kan iedereen zijn of haar omgeving verrijken met de aangename geluiden van vogels, wind en andere rustgevende natuurelementen. De kleine vogelhuisjes tillen ook je huis direct naar een stijlvoller niveau. Naast het oor wil het oog immers ook wat! We hebben een mooie collectie Zwitscherbox huisjes in allerlei verschillende maten, vormen en kleuren. Bestel dus jouw favoriet vandaag nog bij de Tuinwinkel Online.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 32 van 32 producten
Vergelijk (0)

Vogelgeluiden in een strak jasje

Het verhaal van Zwitscherbox start in 2013, wanneer Philipp en Dennis, twee liefhebbers van alles wat met design en geluid te maken heeft, samenkomen in een Hamburgs appartement. Daar wordt een droom uitgesproken, namelijk om mooi design en goed geluid te combineren in creatieve producten. Die droom is er niet zomaar; beide heren zijn zich bewust van het feit dat geluid veel kan doen voor het lichaam van eens mens. In eerste instantie wordt het design boxje vooral in de medische markt gezet. De mannen zijn er immers van overtuigd dat het gerichte gebruik van geluiden patiënten helpt om medische behandelingen op een meer ontspannen manier tot een goed einde te brengen.

Cadeaus

Grappige vogelhuisjes? Pure ontspanning!

Het creatieve audio-ontspanningsinstrument wordt snel opgepikt, ook buiten de medische wereld. Eigenlijk niet gek, want wie heeft er nu niet behoefte aan een omgeving waarin volop kan worden ontspannen? Het twitterkastje voorziet op een speelse en toegankelijke manier in die behoefte. De grote doorbraak volgt in 2015, wanneer het gerenommeerde MoMa Museum in New York 800 van de twitterboxen bestelt. De bekendheid en populariteit is tot op de dag van vandaag aan het stijgen. Inmiddels is Zwitscherbox immers aanwezig in 25 landen en te koop in 1350 winkels over de gehele wereld.

De kracht van vogelgeluiden

Zwitscherbox is een bewegingsmelder die fungeert als jouw dagelijkse herinnering om eens diep adem te halen en tot rust te komen. Natuurlijk kan je het vogelhuisje uit en aan zetten wanneer jij wil, maar de kracht zit ‘m in het feit dat ‘ie van zich laat horen als je onbewust in de buurt bent. Zie het als een ontspanmomentje zonder dat je daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hang 'm bijvoorbeeld in de gang, op het toilet of in de keuken. Zo’n stijlvolle Zwitscherbox is ook erg geschikt als vrolijke noot in...

  • de woonkamer van een verzorgingstehuis
  • in de wachtkamer van de fysiotherapeut
  • de balie van een apotheek
  • de behandelkamer van een tandarts

Wist je dat… Zwitscheren het Duitse woord voor ‘tjilpen’ is? Je snapt nu direct waar de merknaam vandaan komt!

Meer wanddecoratie

Zwitscherbox vogelhuisjes koop je op detuinwinkelonline.nl!

Het innovatieve Zwitscherbox

Met nieuwe, innovatieve producten brengen de twee mannen achter Zwitscherbox nóg meer ontspanning in het dagelijks leven. Om de zoveel tijd brengen ze nieuwe designs en geheel nieuwe geluidscreaties uit. Eén van de laatste toevoegingen aan het assortiment is het Birdybox Stainless Steel vogelhuis. Als je in de buurt van deze Birdybox komt, zal je 20 seconden lang worden verblijd door het gezang van vogels.

Zwitscherbox vogelgeluiden | de Tuinwinkel Online

Zwitscherbox vogelgeluiden | de Tuinwinkel Online

Zwitscherbox vogelgeluiden | de Tuinwinkel Online

Zwitscherbox vogelgeluiden | de Tuinwinkel Online

Koop jouw Zwitscherbox vogelhuisje bij de Tuinwinkel Online!

Wat Zwitscherbox uniek maakt, is hun toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming. Ze gebruiken alleen duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en produceren hun producten op een manier die de natuur zo min mogelijk belast. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de prachtige vogelgeluiden, maar ook je steentje bijdraagt aan een beter milieu. Wil jij ook zo’n huisje in huis halen? Bestel jouw favoriet vandaag nog en wij doen de rest! Ontdek ook onze andere sfeeritems voor een chillproof huis.

Contact