De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Verzenden & ophalen

Verzendkosten

Bij De Tuinwinkel Online kun je kiezen of je je bestelling bezorgd wilt hebben of dat je deze op komt halen in onze vestiging in Rijswijk. Gezellig als je bij ons langs komt, maar we kunnen ons voorstellen dat je voor het gemak van bezorgen kiest. Bestellingen proberen wij binnen 1-3 werkdagen te versturen. Vanaf € 50,- nemen wij de verzendkosten voor pakketjes binnen Nederland voor onze rekening*.

De verzendkosten op een rijtje:

  • Bestellingen onder de € 50,-: € 6,95
  • Bestellingen boven de € 50,-: gratis*

*Sommige artikelen hebben een gewicht- en/of volumetoeslag. Wij zijn genoodzaakt om deze kosten door te berekenen, omdat het verzenden van deze artikelen maatwerk is. Deze kosten staan bij het artikel vermeld.

Verzendkosten Belgie

Ook kunnen wij je pakketje naar Belgie versturen. Vanaf € 75,- nemen wij de verzendkosten voor pakketjes naar Belgie voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag onder de € 75, - rekenen wij € 9,95 verzendkosten.

Bezorgen

Grotere artikelen zoals tuinmeubelen bezorgen wij op afspraak bij je thuis. Bij het bestellen kun je aangeven wat je voorkeur is voor de bezorging. Hier proberen wij rekening mee te houden. Wij zullen met je afstemmen wanneer wij precies bij je langskomen om je nieuwe tuin- of loungeset te bezorgen. 

Ophalen

Kom je je product liever ophalen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. In het bestelproces klik je op 'ophalen in de vestiging'. Wij verzamelen je product(en) en wanneer alles klaar staat, krijg je van ons een mail dat je je bestelling op kan halen.

  • Graszoden kunnen alleen opgehaald worden; deze verzenden wij niet. Bezorgen is mogelijk in de regio, neem daarvoor contact met ons op. Graszoden besteld op dinsdag voor 17:00 uur kunnen in dezelfde week op vrijdag en zaterdag worden opgehaald.

Neem contact op