De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Of een cadeau voor zomaar? Bij De Tuinwinkel Online kun je terecht voor verschillende cadeaus. We weten uit eigen ervaring dat het lastig kiezen is wat je dit jaar weer aan je vader, moeder, opa, oma, man of vrouw moet geven. Of gewoon zomaar aan een vriend of vriendin. Veel mensen 'hebben alles al' en daarom hebben wij producten voor je geselecteerd waar je altijd mee kunt aankomen. En is het dit jaar juist niet mogelijk om bij de persoon langs te gaan van wie je houdt? Laat ons je cadeau dan bezorgen! Je kunt een kaartje toevoegen met persoonlijke tekst en wij versturen het cadeau mooi ingepakt direct naar de ontvanger.

Cadeau kopen voor hem of haar

Bij De Tuinwinkel Online maken we onderscheid in een cadeau voor hem, een cadeau voor haar en cadeaukaarten. Bij een cadeau voor hem kun je denken aan producten om zelf whisky of rum te maken. En natuurlijk mogen barbecue accessoires niet ontbreken. Voor haar hebben we meer dan genoeg keus. Wat te denken van een mooi droogbloemenboeket, een WoodWick geurkaars of een onderdeel van het servies van Blond Amsterdam. Vind je het nu echt lastig, kies dan voor en cadeaukaart. Zo kan de ontvanger zelf iets uitkiezen waar hij of zij blij van wordt.

Cadeau direct laten thuisbezorgen

We kunnen ons voorstellen dat je dit jaar niet de mogelijkheid hebt om je cadeau persoonlijk te geven. Maar je wil wel heel graag íets geven. Daarom bezorgen wij je cadeau direct bij de ontvanger! Hoe werkt dit?

  • Je bestelt je cadeau in onze webshop, zoals je ook gewoon zou doen. Hierbij kun je direct een leuk kaartje uitzoeken waar we een persoonlijke boodschap op schrijven.
  • Bij het invullen van je gegevens geef je aan dat het bezorgadres anders is dan het factuuradres. Hier vul je het adres van de ontvanger in.
  • In het 'Opmerkingenveld' kun je je persoonlijke boodschap doorgeven. Wil je liever geen kaartje mee bestellen, dan zullen wij de boodschap op een gewoon wit papier printen.
  • Uiteraard zorgen wij dat het cadeau leuk ingepakt wordt.
  • Je krijgt van ons een Track & Trace code zodra het pakket verstuurd is. Zo kun je zelf in de gaten houden of de ontvanger het pakket ontvangen heeft.

Een cadeautje geven was nog nooit zo makkelijk! Natuurlijk ben je naast het bezoek aan onze online winkel ook altijd welkom in ons tuincentrum in Rijswijk. Hier hebben we nog veel meer cadeaumogelijkheden. Kom gerust een keer langs.