De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Of een cadeau voor zomaar? Bij De Tuinwinkel Online kun je terecht voor verschillende cadeaus. We weten uit eigen ervaring dat het lastig kiezen is wat je dit jaar weer aan je vader, moeder, opa, oma, man of vrouw moet geven. Of gewoon zomaar aan een vriend of vriendin. Veel mensen 'hebben alles al' en daarom hebben wij producten voor je geselecteerd waar je altijd mee kunt aankomen. 

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 549 producten
Vergelijk (0)

Cadaus voor elke gelegenheid

Bij De Tuinwinkel Online maken we onderscheid in:

Bij een cadeau voor hem kun je denken aan producten om zelf whisky of rum te maken. Ook de vogelhuisjes met geluid zijn erg populair. En natuurlijk mogen barbecue accessoires niet ontbreken. Voor haar hebben we meer dan genoeg keus. Wat te denken van een mooi droogbloemenboeket, een WoodWick geurkaars of een onderdeel van het servies van Blond Amsterdam

Een cadeautje geven was nog nooit zo makkelijk! Natuurlijk ben je naast het bezoek aan onze online winkel ook altijd welkom in ons tuincentrum in Rijswijk. Hier hebben we nog veel meer cadeaumogelijkheden. Kom gerust een keer langs.

Voor wie zoek jij een cadeau?