De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuin en Terras

Geniet van je tuin met onze tuin- en terrasartikelen! Leg je eigen moestuin of bloembed aan met onze tuinzaden en geef hiermee je tuin meer kleur. Of heb je juist vijvermaterialen nodig? Bekijk ons uitgebreide assortiment online en ga lekker tuinieren!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1767 producten
Vergelijk (0)

Alles voor tuin en terras!

Genieten van je eigen plekje buiten? Wij helpen je graag om jouw tuin en terras zo mooi mogelijk te maken én te houden! Of je nu tot een kleine of grote ruimte beschikking hebt. Of dat het om een ingrijpende aanpassing zoals inrichting gaat of juist een update met wat nieuwe tuindecoratie. In ons online tuincentrum vind je alles wat je bij iedere tuinklus nodig kunt hebben!

Een tuin en terras vol groen

Een tuin is op zijn mooist wanneer hij groen is! Vaste tuinplanten zoals siergrassen, bomen en heesters geven jouw tuin het hele jaar door kleur. En wanneer de lente komt? Dan nemen de bloeiende planten het over. Prachtige bloemen geven jouw tuin of terras extra kleur tijdens de warme maanden. Zo valt er ieder seizoen iets nieuws in tuin en terras te beleven. Precies de reden waarom wij dol op groen zijn!

Wat je maar nodig hebt om tuin en terras te laten stralen

Stop je de tuin vol met planten dan ben je er helaas nog niet, want alles groeit met een beetje liefde en aandacht. En zo werkt dat in een tuin en terras ook! Niet iedere tuinplant heeft dezelfde eisen qua verzorging of zelfs qua bodem. Er zijn verschillende soorten potgrond te koop en ook allerlei meststoffen, allemaal bedoeld om tuin- en terrasplanten zo lang mogelijk te laten stralen.

Tuin en terras schoonmaken hoort er ook bij

Maar niet alleen beplanting verdient jouw aandacht, tuinklusjes zoals het terras schoonmaken hoort er ook bij. In onze winkel koop je allerlei gereedschap om elke tuinklus af te krijgen. Alle tuingereedschap is zo stevig en duurzaam mogelijk zodat je ze nog jaren kunt gebruiken. En je dus nog jaren met plezier en gemak kunt tuinieren!

Je vindt in onze tuinwinkel natuurlijk nog veel meer artikelen om tuin en terras te onderhouden. Denk maar aan onderstaande productgroepen:

  • Zaden en kweekbakken om een moestuin te starten
  • Snoeischaren en bodembewerkers
  • Plantengeleiders en andere steunen
  • Producten voor in en rondom de vijver
  • Tuindecoratie en buitenverlichting om tuin en terras gezelliger te maken!

Bezoek ons tuincentrum in Rijswijk

Twijfel je over wat nodig is om jouw tuin en terras te onderhouden? Wij helpen je graag! Je kunt ons vinden in GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag. Daar staan onze medewerkers graag voor je klaar met kennis over tuinzaken.

En maak je geen zorgen hoor! Wij doen niet interessant en gaan niet met lastige namen en termen smijten. Met ons advies kan iedereen aan de slag en zo zorgen we er samen voor dat de wereld een stukje groener is.

Meer voor tuin en terras