De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Bloemen laten bezorgen Den Haag

Bloemen bezorgen den haagBloemen laten bezorgen in Den Haag? Ben je opzoek naar een lokale bloemist om een boeket te laten bezorgen? Bestel je bloemen bij De Tuinwinkel Online de webshop van GroenRijk 't Haantje. Gegarandeerd bloemen van kwaliteit! Ons assortiment komt dagelijks binnen van de bloemenveiling. Wil je het boeket combineren met een mooie vaas? Wij hebben prachtige vazen in ons assortiment.

Naar onze BloemRijk webshop

Verse bloemen laten bezorgen Den Haag

Wij krijgen 7 dagen per week verse bloemen geleverd in ons tuincentrum nabij Den Haag. Uiteraard is het assortiment afhankelijk van het seizoen. Niet alle bloemen zijn jaarrond verkrijgbaar. Denk in het voorjaar aan bloemen zoals de: narcis, hyacint, iris en ranonkel en in de zomer aan bloemen zoals de zonnebloem, gladiool en allium! Heb je specifieke wensen voor het samenstellen van een uniek boeket dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met onze bloemist via:  015 212 6359. Zo laat je een uniek boeket bloemen bezorgen in de regio Den Haag.

Bloemist nabij Den Haag

Bij de entree en in het hart van ons tuincentrum is onze bloemenwinkel te vinden. Onze bloemist helpt je graag met alle soorten bloemwerk denk aan: 

  • Boeketten
  • Kransen
  • Rouwboeketten
  • Trouwboeketten 
  • Ander gelegenheidsbloemwerk kan ook bezorgd worden in Den Haag en omgeving, zoals voor Valentijn en Moederdag.

Wil je de bloemen door ons laten bezorgen in de regio Den Haag? Dat kan, bestel je boeket in onze webshop en onze eigen medewerkers bezorgen de bloemen op het gewenste moment (van maandag t/m zaterdag) in de regio Den Haag, Delft en Rijswijk.

Voor 12:00 besteld is vandaag nog in huis

Bij GroenRijk 't Haantje houden we van een snelle levering. Heb je jouw boeket voor 12:00 besteld? Dan heb je het dezelfde dag nog in huis! Ideaal als je op het laatste moment nog een bloemetje nodig hebt. Een verjaardag bent vergeten, wij zijn er snel bij. Of als je onverwachts een boeket bij iemand wilt laten bezorgen in de regio Den Haag.

7 dagen vaas garantie

Op alle boeketten van Groenrijk 't Haantje heb je 7 dagen vaasgarantie. Dit betekent dat de bloemen minimaal 7 dagen mooi zullen staan. Uiteraard is het wel belangrijk dat de bloemen goed verzorgd worden, volg de instructies om zo lang mogelijk te genieten van de bloemen.

Bloemen laten bezorgen in de regio

Wij bezorgen jouw boeket bloemen met zorg bij de ontvanger, zie het overzicht van ons bezorggebied hieronder:

  • Bloemen laten bezorgen in: Den Haag
  • Delft
  • Den Hoorn
  • Rijswijk
  • Schipluiden

Woon je net buiten de regio Den Haag en wil je toch graag bloemen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op, we kijken graag samen wat er toch nog mogelijk is.


BloemRijk webshop