Bloemen bezorgen Den Haag

Bloemen bezorgen den haagBloemen bezorgen in Den Haag? Ben je opzoek naar een lokale bloemist om een boeket te laten bezorgen? Bestel je bloemen bij De Tuinwinkel Online de webshop van GroenRijk 't Haantje. Gegarandeerd bloemen van kwaliteit! Ons assortiment komt direct van de bloemenveiling. Wil je het boeket combineren met een mooie vaas? Wij hebben de prachtige Cheetah vazen in ons assortiment.

Verse bloemen bezorgen Den Haag

Wij krijgen 7 dagen per week verse bloemen geleverd in ons tuincentrum nabij Den haag. Uiteraard is het assortiment afhankelijk van het seizoen. Niet alle bloemen zijn jaarrond verkrijgbaar. Denk in het voorjaar aan bloemen zoals de: narcis, hyacint, iris en ranonkel en in de zomer aan bloemen zoals de zonnebloem, gladiool en allium! Heb je specifieke wensen voor het samenstellen van een uniek boeket dan raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met onze bloemist via:  015 212 6359. Zo laat je een uniek boeket bloemen bezorgen in de regio Den Haag.

Bloemist nabij Den Haag

Bij de entree en in het hart van ons tuincentrum is onze bloemenwinkel te vinden. En tijdens de lockdown hebben wij een bloemen afhaalpunt op ons parkeerterrein. Onze bloemist helpt je graag met alle soorten bloemwerk denk aan boeketten, kransen, rouwboeketten, trouwboeketten en ander gelegenheidsbloemwerk zoals voor Valentijn. Wil je de bloemen door ons laten bezorgen in de regio Den Haag? Dat kan, bestel je boeket in onze webshop en onze eigen medewerkers bezorgen de bloemen op het gewenste moment (van maandag tm zaterdag) in de regio Den Haag, Delft en Rijswijk.

Bloemen bezorgen in de regio

Wij bezorgen jouw boeket bloemen met zorg bij de ontvanger, zie het overzicht van ons bezorggebied hieronder:

  • Bloemen bezorgen in: Den Haag
  • Delft
  • Den Hoorn
  • Rijswijk
  • Schipluiden

Woon je net buiten de regio Den Haag en wil je toch graag bloemen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op, we kijken graag samen wat er toch nog mogelijk is.