De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Over onze tuinwinkel

De Tuinwinkel Online is een onderdeel van tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. In Rijswijk (Zuid-Holland) hebben wij een fysiek tuincentrum en kun je veel van onze producten ook in het echt bekijken.

Tuinwinkel GroenRijk 't Haantje in Rijswijk

GroenRijk 't Haantje is een zeer eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk (gerenoveerd in 2016) met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, het dakterras of het balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis, denk aan binnenpotten, kamerplanten, kaarsen van Woodwick, huisparfums van Lampe Berger enz. Met een overzichtelijke presentatie, ruime opstelling, een tuincafé en meer dan voldoende parkeergelegenheid is een bezoek aan ons tuincentrum een echt uitje. 

Geschiedenis van de tuinwinkel online

2016 was een belangrijk jaar in de geschiedenis van het familiebedrijf maar daar is wel wat aan vooraf gegaan. In februari 1934 startte Harm Vriend een zaadhandel in Delft, er werd gehandeld op de markten in Delft, Vlaardingen en Den Haag. Na de oorlogsjaren werd alles weer opgestart en werd Harm zijn schoonzoon Cor 't Hart betrokken in de zaak. Naast zaden werden er toen al diverse tuinartikelen verkocht. In 1962 nam Cor de zaak over van zijn schoonvader. De zoon van Cor, Harry 't Hart kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. Na het behalen van zijn vakdiploma's hovenier en bloemsierkunst werd Harry in 1984 mede-eigenaar. Niet lang daarna overleed Cor 't Hart en stond Harry binnen korte tijd met zijn vrouw aan het hoofd van het bedrijf. In 1993 sloot 't Haantje zich aan bij de formule GroenRijk. Inmiddels hebben Harry en Lida 't Hart de leiding overgedragen aan hun kinderen: Edwin en Gerdien. In 2016 volgde de heropening van het vernieuwde en aangebouwde tuincentrum. Toen in 2020 het coronavirus in Nederland kwam besloten zij een webshop op te zetten, de tuinwinkel online werd geboren!

Producten van de tuinwinkel

Over ons de tuinwinkel online tuincentrum - GroenRijk Rijswijk