De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Ligbedden

Een ligbed in de tuin is erg prettig wanneer de zon schijnt. Zou jij ook willen genieten van de zon vanaf één van onze ligbedden? Dat kunnen we ons voorstellen! Op dit moment zijn we hard bezig ons assortiment online beschikbaar te maken. Vanaf het voorjaar van 2023 zal het assortiment ligbedden uitgebreid worden. Zowel online als in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten
Vergelijk (0)

Vakantiegevoel in jouw tuin

Met de ligbedden van De Tuinwinkel Online creëer je het fijne vakantiegevoel gemakkelijk bij jou thuis in de tuin. Kleed jouw ligbed aan met leuke tuinkussens. Een trip naar het strand is niet meer nodig! Vertoef deze zomer op jouw eigen ligbed. Neem plaats op een ligbed in de tuin, pak er een boek en een drankje bij en je bent klaar om de rest van de dag in de zon te blijven hangen. Een aluminium ligbed maak je gemakkelijk schoon en kan zowel buiten blijven staan als opgeborgen worden, zonder veel ruimte in te nemen.

Ligbed kopen bij tuincentrum GroenRijk 't Haantje

Een ligbed online kopen doe je natuurlijk bij De Tuinwinkel Online. Richt jouw tuin in zoals jij dat wil met het complete aanbod tuinmeubelen van tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft.


Alle tuinmeubelen