De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

LED kaarsen

Haal sfeer in huis met LED kaarsen! Kaarslicht is niet alleen romantisch, maar geeft je ook een warm en knus gevoel. In ons tuincentrum verkopen wij allerlei soorten LED kaarsen. Laat je inspireren tot nog meer gezelligheid in huis! 

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

LED kaarsen met afstandsbediening

Breng sfeer en gezelligheid in elke ruimte zonder je zorgen te maken over open vuur of druipend kaarsvet. Met de LED kaarsen van Anna's Collection kun je genieten van het warme en flakkerende licht van traditionele kaarsen, maar dan met de moderne voordelen van LED-technologie. 

Voordelen van LED kaarsen

Het gebruik van LED kaarsen kent vele voordelen: 

  • Realistisch flikkerend effect: De LED kaarsen van Anna’s Collection zijn ontworpen om het natuurlijke flikkeren van echte kaarsvlammen na te bootsen, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte kaarsen.
  • Afstandsbediening: Elk setje kaarsen wordt geleverd met een handige afstandsbediening. Hiermee kun je de kaarsen gemakkelijk aan- en uitschakelen, de helderheid aanpassen of zelfs een timer instellen zodat ze automatisch uitschakelen.
  • Veilig in gebruik: Deze LED kaarsen produceren geen rook of geur en worden niet heet, waardoor ze veilig zijn voor gebruik in huis, zelfs in de buurt van gordijnen of andere brandbare materialen.
  • Duurzaam en energiezuinig: LED-technologie zorgt ervoor dat de kaarsen lang meegaan en weinig energie verbruiken, waardoor je ze urenlang kunt gebruiken zonder de batterijen te vervangen.
  • Stijlvol ontwerp: De LED kaarsen van Anna's Collection hebben een klassiek en tijdloos ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur, van modern tot traditioneel.
  • Milieuvriendelijk: In tegenstelling tot traditionele kaarsen, die kunnen bijdragen aan luchtvervuiling binnenshuis, zijn LED kaarsen een milieuvriendelijk alternatief.