De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Yankee Candle

Op zoek naar een Yankee Candle geurkaars? Dat snappen wij, want de makers van Yankee Candle hebben een grote passie voor geur. Al sinds 1969 produceert Yankee Candles wereld's beste geurproducten voor in huis. Met een compleet assortiment geurkaarsen is Yankee Candle met recht dé geurspecialist te noemen. 

Geur van de maand
Elke maand selecteren twee verschillende geuren passend bij het seizoen. Denk aan warme, kruidige geuren in de winter en frisse, bloemige geuren in de lente en zomer. Deze twee geuren bieden wij aan met een korting van maar liefst 25%. Profiteer van onze Yankee Candle kaars van de maand promotie om voordelig kennis te maken met een nieuwe geur!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 62 producten
Vergelijk (0)

Hoe kun je zo lang mogelijk van je Yankee Jar Candles (kaarsen in pot) genieten?

Handige tips:

  • Kamertemperatuur: Laat je aankoop voor gebruik voor altijd even op kamertemperatuur komen.
  • Laat de wax poolen: Als je zorgt dat het gehele oppervlak van de wax smelt, heb je het meeste én langste geurplezier. Het kan even duren en de vlam kan variëren van hoogte, maar dat is normaal.
  • Let áltijd op: Blijf altijd in de buurt van de kaars. Kies voor een vlak, hittebestendig oppervlak op een tochtvrije plek en zorg dat kinderen, huisdieren, ontvlambare materialen en andere hittebronnen buiten bereik zijn.
  • Verplaatsen: Verplaats je product nóóit branden en altijd pas als de wax is gestold.
  • Trimmen lont: Zorg dat de lont altijd op de juiste lengte is: zo'n 3 mm. Gebruik hiervoor de Yankee Candle Wick Trimmer of een schaar.
  • Met nog maar 5mm - 10mm wax is het tijd voor een nieuwe kaars!