De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinkussens

Tuinkussens maken je tuinset helemaal af. Zowel online als in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft vind je de mooiste sierkussens voor buiten. Kies uit verschillende vormen, maten en kleuren en kijk wat het beste bij jouw tuinmeubilair past.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten
Vergelijk (0)

Sierkussens voor buiten

Hoe goed binnenkussens ook buiten bij jouw tuinbank of loungeset zouden passen, binnenkussens zijn voor binnen. De reden hiervoor is dat buitenkussens gemaakt zijn van andere materialen. De materialen die hiervoor gebruikt worden zijn beter bestand tegen het weer en zullen minder snel verkleuren. Sierkussens in de tuin kunnen dan weer wel binnen gebruikt worden. Op De Tuinwinkel Online staat duidelijk aangegeven welke kussens bedoeld zijn voor binnen en welke voor buiten; let hier goed op, om jouw kussens zo lang mogelijk mooi te houden!

Blijf lekker warm onder een plaid

Waneer het op een zomeravond wat afkoeld blijf jij lekker warm onder een plaid. De plaids kun je ook binnen gebruiken. Kies uit divere kleuren en designs en combineer jouw plaid met leuke kussens. Bestel eenvoudig online of kom langs in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft.