De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Spelletjes en puzzels

Trek de spelletjes en puzzels maar uit de kast! In de koude maanden is het extra gezellig om 's avonds een spelletje te doen. Maar ook op vakantie, of 's avonds met z'n allen in de tuin. Neem de tijd voor elkaar, leg alle smartphones opzij en doe een leuk spel met het gezin of maak samen een legpuzzel. Ook leuk om iemand cadeau te geven!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Spellen voor een avondje gezelligheid

Telefoon uit en laptop dicht, ook offline valt er veel gezelligheid te beleven! In ons tuincentrum verkopen wij niet alleen buitenspeelgoed voor kinderen, maar ook wat leuke spellen. Denk aan de welbekende Kletspot. Deze pot zit bomvol Kletskaarten met allerlei grappige vragen en dilemma’s. De kinderedities zijn speciaal voor kinderen gemaakt en zorgen ervoor dat de kids zich niet snel zullen vervelen.

Legpuzzel kopen

Misschien vind je het wel ouderwets, maar een legpuzzel maken is heerlijk rustgevend! Een puzzel van 1000 stukjes is niet alleen een leuk tijdverdrijf, het kan ook nog eens uitdagend zijn. Zo heb je de bekende Jan van Haasteren puzzels en ook de Wasgij puzzels. Bij die laatste puzzel je niet wat je op de box ziet, maar gebruik je je verbeelding. De afbeelding van het resultaat is vaak een ander momentopname van dezelfde setting of juist gezien vanuit een ander oogpunt. Er is vaak een tweede puzzel aanwezig, dus nog meer puzzelplezier! Een legpuzzel kopen doe je net zo gemakkelijk bij De Tuinwinkel Online.

Spelletjes en puzzels van BS Toys

BS Toys biedt een uitgebreide collectie aan spelletjes en puzzels die garant staan voor eindeloos speelplezier. Het assortiment omvat een breed scala aan leuke en uitdagende spellen en puzzels die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Van bowlen tot educatieve spellen, BS Toys heeft voor ieder wat wils. De spellen en puzzels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bevorderen niet alleen de ontwikkeling van vaardigheden zoals probleemoplossing en samenwerking, maar zorgen ook voor plezierige en gezellige momenten met vrienden en familie. 

Spellen en puzzels: leuk als cadeau!

Misschien zijn spellen en puzzels niet het eerste waar je aan denkt als je iemand een cadeau wil geven. Kinderen zijn altijd dol op speelgoed, maar volwassenen zijn soms meer kieskeurig. Het blijft vaak een uitdaging om een passend cadeau voor iemand te vinden. In ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje loop je veel inspiratie en cadeautips tegen het lijf. Een cadeau voor haar, een cadeau voor mannen of cadeaus voor kinderen, je vindt het jaarrond in onze winkel. De meeste cadeau-ideeën zijn bedoeld om huis en tuin gezelliger te maken, maar wij merken dat tijdens de feestmaanden zo'n Kletspot of legpuzzel juist erg gewaardeerd wordt.