De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Bolsius kaars

Kies je voor Bolsius, dan kies je voor duurzaam. Bolsius ontwikkelt hun kaarsen met liefde voor mens, dier en planeet. Sinds jaar en dag is Bolsius op een 'mission green', dat wil zeggen dat zij alles op alles zetten om hun producten zo duurzaam mogelijk te krijgen. Bolsius kaarsen staan garant voor kwaliteit en garanderen een perfecte vlam

Bij De Tuinwinkel Online kun je terecht voor een deel van de Bolsius collectie. In ons tuincentrum in Rijswijk hebben we nog meer kaarsen uit de ruime collectie voor je klaar staan.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 171 producten
Vergelijk (0)

Bolsius Mission Green

Bolsius is op een groene missie. Er wordt alles op alles gezet om de kaarsen zo duurzaam mogelijk te krijgen. Kies je voor Bolsius, dan kies je voor duurzaam. Wist je dat er in Bolsius kaarsen bijna geen dierlijke vetten gebruikt worden? Een vegan oplossing! En weet je wat het leuke is? Onze nieuwe collectie rustieke kaarsen brandt nóg langer dan ze al deden. Dit komt omdat de plantaardige wax voor een hogere dichtheid in de kaars zorgt. Hartstikke win-win dus!

De perfecte lont

Met het veranderen van de receptuur, verandert ook de lont. Want geloof het of niet: de manier van weven van de lont verschilt per kleur en per product. Bolsius doet er dagelijks onderzoek naar. Zo kunnen ze garanderen dat jouw kaars altijd een mooie vlam heeft.

Kleuren uit de natuur

Het is geen wereldnieuws dat de natuur een bron van schoonheid is. Toch blijven we ons er wél nog steeds over verwonderen. Daarom zijn de vernieuwde rustiekkaarsen geïnspireerd door kleuren en texturen van de natuur. Enkele van de nieuwe kleuren:

Oat Beige - Haver Beige
Haver Beige is een zachte, natuurlijke tint en combineert hierdoor perfect met alle andere trendkleuren uit de Bolsius-collectie.

Sky Blue - Lucht Blauw
Helder ijsblauw met een klein vleugje grijs, dat is de prachtige kleur Sky Blue! Met deze tint creëer je stijl en sfeer in jouw interieur.

Honeycomb yellow - Honingraat Geel
Stel je warme honing voor en de textuur van een honingraat. Dat gevoel hebben we gevat in een deze okergele kaars, die je interieur altijd een warme touch geeft.

Bolsius kaars kopen?

Wil je een Bolsius kaars kopen? Dat kan natuurlijk hier in onze webshop! Wil je liever alle kaarsen in het echt zien? Kom dan langs bij tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag en kies jouw favoriete Bolsius kaars! We hebben ook nog andere kaarsen en meer sfeerartikelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de kaarsen van WoodWick en de huisparfums van Lampe Berger!