De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Zwembaden

Zwembaden zijn ideaal als de temperatuur stijgt! Zeker op die hete zomerdagen wanneer iedereen verkoeling kan gebruiken. Perfect voor kinderen, natuurlijk om te zwemmen maar ook om te spelen! In ons tuincentrum hebben wij leuk waterspeelgoed en ander buitenspeelgoed waarmee ze de hele zomer plezier hebben. 

Zwembaden en meer

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 38 producten
Vergelijk (0)

Intex zwembaden

Intex zwembaden zijn razend populair en met een goede reden. Het gebruiksgemak van deze zwembaden is ongekend. Neem bijvoorbeeld het Intex easy set up zwembad met filterpomp. Met een luchtpomp kan de rand opgeblazen worden en door het vullen van het zwembad krijgt hij zijn vorm. De bijgeleverde filterpomp zorgt voor een goede watercirculatie om het water zo schoon mogelijk te houden.
 

Kinderzwembaden en opblaasbare jacuzzi's

Naast grote Intex zwembaden kun je ook kiezen voor kleinere opblaaszwembaden, ideaal voor kleine kinderen om in te dobberen en ze komen in vrolijke kleuren met motieven! Wil je liever relaxen in je eigen jacuzzi? Kies dan voor de opblaasbare Infinite jacuzzi's. Beschikbaar voor 2 tot 6 personen en ze bieden je gegarandeerd een warm ontspanmoment.
 

Opblaasbare zwembaden

Maak je zomer compleet met een opblaasbaar zwembad van De Tuinwinkel Online! Onze uitgebreide collectie opblaasbare zwembaden biedt plezier en verkoeling voor het hele gezin. Of je nu een klein zwembad zoekt voor de kleintjes of een ruim zwembad waar de hele familie van kan genieten, wij hebben het perfecte zwembad voor jou. Onze opblaasbare zwembaden zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig op te zetten, zodat je snel kunt genieten van het waterpret. 
 

Zwembadaccessoires

Het hebben van een zwembad is ideaal op hete zomerse dagen, maar zwembadaccessoires maken het hebben van een zwembad nóg leuker en comfortabeler. Binnen ons assortiment zijn een aantal verschillende categorieën aan accessoires te vinden:
  • Functionele accessoires;
  • Waterspeelgoed;
  • Opblaasbare ligbedden en dieren;
  • Waterpistolen;
  • Koelmatten voor honden.
Bij functionele accessoires kun je denken aan bijvoorbeeld een bekerhouder, een hoofdsteun of zwembadtegels om het zwembad te beschermen tegen scherpe voorwerpen op de vloer. Voor kinderen is het waterspeelgoed ontzettend leuk. Laat ze bijvoorbeeld speelgoed opduiken vanaf de bodem, ze kunnen overslaan met strandballen en elkaar bestormen met waterpistolen. Binnen het aanbod van De Tuinwinkel Online vind je alles om een zomerdag perfect te maken.