De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Buitenspeelgoed

Buiten spelen, heerlijk is dat zeker met het leukste buitenspeelgoed! Watergevechten met je beste vrienden of vriendinnen ook voor al je waterspelletjes kom je naar GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 94 producten
Vergelijk (0)

Buitenspeelgoed hout

In ons tuincentrum hebben wij allerlei soorten speelgoed voor buiten. Stuk voor stuk leuk buitenspeelgoed, dat spreekt voor zich. Waar je ook heen gaat: naar het strand, de camping of gewoon in de achtertuin of in het park. Wat ons betreft hoef je je echt geen moment te vervelen, want het buitenspeelgoed kan gewoon met je mee. Wij zijn gek op buitenspeelgoed hout vanwege de retro look, dit doet je toch denken aan je eigen buitenspeel tijd van vroeger? Houten speelgoed voor buiten is bovendien duurzaam en kan prima tegen een stootje. Perfect voor buiten!

Esschert modderkeuken

De Esschert modderkeuken is een geweldig speelgoed dat kinderen de mogelijkheid biedt om hun creativiteit en verbeelding te gebruiken terwijl ze zich vermaken in de buitenlucht. Deze modderkeuken is speciaal ontworpen om kinderen te laten experimenteren en spelen met modder, zand en water. Met een stevig houten frame en verschillende accessoires zoals potten, pannen en keukengerei, kunnen kinderen hun eigen culinaire meesterwerken creëren in de natuurlijke omgeving van de tuin. De Esschert modderkeuken stimuleert niet alleen de zintuigen en motorische vaardigheden van kinderen, maar ook hun fantasie en sociale interactie.

Speelgoed buiten

Iedereen ging als kind weleens buitenspelen, maar om het geheugen wat op te frissen hier wat speelgoed voor buiten:

 • Springtouw en elastiek; 
  Wie kent ze niet? Twee van de leukste buitenspelletjes die vandaag de dag nog steeds op ieder schoolplein gedaan worden.
 • Kastelen bouwen in de zandbak; 
  Stimuleer de creativiteit van de kleintjes met een zandbak vol speelzand!
 • Gezelschapsspel Kubb; 
  Leuk buitenspel voor jong en oud! Het doel is om houten blokken omver te gooien en uiteindelijk te overwinnen met een omgevallen koningsblok.
 • Waterspeelgoed; 
  Verkoeling op een warme dag is altijd welkom. Geef een kinderbadje met waterspeelgoed de plek en de kinderen zullen veel spetterplezier beleven!
 • Tuingereedschap voor kinderen; 
  Er zijn genoeg tuinklusjes te doen tijdens het voorjaar en in de zomer. Met tuingereedschap voor kinderen houd je ze bezig terwijl ze meehelpen in de tuin. Leuk en leerzaam!

Buitenspeelgoed kopen bij de Tuinwinkel Online

Buitenspeelgoed 8 jaar en ouder

Niet ieder kind is hetzelfde. Wat de een super leuk vindt, vindt de ander misschien hartstikke stom. Gelukkig zijn kinderen vaak mondig genoeg om hun voorkeur duidelijk te maken, maar waar je in ieder geval rekening mee moet houden is de minimale leeftijd die voor het buitenspeelgoed wordt geadviseerd. Buitenspeelgoed 8 jaar en ouder is vooral gericht op sportieve activiteiten. Denk aan een potje tafeltennis of het buitenspel Kubb, maar een wedstrijdje stapeltoren bouwen kan net zo leuk en spannend voor ze zijn. De kleintjes worden natuurlijk niet vergeten, zij kunnen zich ondertussen vermaken met een bellenblaas XXL of een kabouter bowlingspel.

Buitenspeelgoed voor jong en oud

Buitenspelen voor volwassenen; het is echt leuker dan je denkt. Want buiten spelen is goed voor ieder mens, ongeacht leeftijd. En zeg nou eerlijk… Waarom zou je alleen toekijken als je gezellig kunt meedoen?! Dit kan natuurlijk samen met de kinderen of met het hele gezin, maar een buitenactiviteit zoals het werpspel Kubb is ook leuk om met een groepje volwassenen te doen. Perfect tijdens een zomerse avond in het park of op het strand. En onthoud: je hoeft niet overal een wedstrijd van te maken, een vriendschappelijk potje kan net zo leuk zijn ;-)

De leukste kindercadeaus

Op zoek naar het perfecte cadeau voor kinderen? Bij De Tuinwinkel Online vind je een uitgebreid assortiment aan buitenspeelgoed dat zorgt voor eindeloos speelplezier. schommels tot regenboog crocket en ei-stafette, wij hebben alles wat kinderen nodig hebben om actief en creatief te zijn in de frisse lucht. Onze kindercadeaus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat ouders met een gerust hart kunnen genieten van het zien van hun kinderen die plezier hebben in de tuin.