De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kaarsen

Haal sfeer in huis met kaarsen! Kaarslicht is niet alleen romantisch, maar geeft je ook een warm en knus gevoel. In ons tuincentrum verkopen wij allerlei soorten kaarsen. Van rustieke kaarsen tot theelichten en ook geurkaarsen zoals de WoodWick kaarsen. Laat je inspireren tot nog meer gezelligheid in huis!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 465 producten
Vergelijk (0)

Rustieke kaarsen

Kaarsen in huis zijn hartstikke gezellig! Het kaarslicht geeft je een warm en knus gevoel, maar het neerzetten van kaarsen kan ook je interieur opfrissen. Denk maar aan rustieke kaarsen, een leuk setje zo bij elkaar of gewoon een enkeling op één van jouw meubels. Zeker kaarsen met een accentkleur zullen extra opvallen. Naast rustieke kaarsen hebben wij ook de volgende kaarsen in huis:
  • Theelichten: De meest gekochte kaarsen die iedereen wel in huis heeft liggen. Ook leuk om in een windlicht te doen. Verkrijgbaar in verschillende aantallen en branduren. En om extra van te genieten: geurtheelichten!
  • Tafelkaarsen: Houd jij ervan om de eettafel extra sfeervol aan te kleden? Dan zijn tafelkaarsen perfect voor jou! Zo’n dinerkaars zet je in een speciale kaarsenhouder en is te koop in verschillende kleuren.
  • Geurkaarsen: Voor gezelligheid mét een heerlijke geur! Brandt de geurkaars een aantal uur en de hele kamer wordt gevuld met jouw favoriete geur.

Geurkaarsen WoodWick

Toch wel de mooiste kaarsen in ons assortiment: WoodWick kaarsen. Deze geurkaarsen hebben niet alleen een luxe uitstraling maar branden ook op een speciale manier. De houten lont zorgt ervoor dat een brandende kaars als een knisperend haardvuur klinkt. Dit geeft dus een extra knus gevoel! De geurkaarsen van WoodWick zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar (Mini, Medium, Large en Ellipse) en zijn voorzien van een houten deksel waarmee je de kaars kunt afdekken wanneer deze niet gebruikt wordt. Alle WoodWick geuren worden zorgvuldig samengesteld en bevatten een bijzondere samenstelling met onder-, midden en boventonen.
 

Tuinkaarsen

Ook in de zomer kan het gezellig zijn om een kaarsje aan te steken. Al doe je dit waarschijnlijk eerder in je tuin of op het balkon. Kaarslicht is handig om nog langer buiten te kunnen blijven zitten of juist om de muggen op afstand te houden. Zo’n citronella kaars (en andere tuinkaarsen) kun je dus ook gewoon bij ons kopen. Deze pagina is speciaal ingericht voor kaarsen in huis, een online selectie van tuindecoratie vind je hier. Bezoek ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk voor het gehele assortiment kaarsen.