De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kindercadeau

Een kindercadeau nodig? Vanwege een verjaardag, een mooi rapport, afzwemmen of misschien een betaalbaar schoencadeautje? Bij de Tuinwinkel Online vind je o.a. buitenspeelgoed, spellen en puzzels en andere hebbedingetjes waar kinderen veel plezier aan zullen beleven. Onze tip: geef een kweeksetje cadeau. Zo leert het kind zelf groenten of kruiden te kweken, dat is lekker en leerzaam tegelijk!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 207 producten
Vergelijk (0)

Speelgoed van BS Toys

Speelgoed van BS Toys staat bekend om de unieke kenmerken en duurzame materialen. Met een focus op hout en ander natuurlijk materiaal, zijn de speelgoedcollecties niet alleen prachtig vormgegeven, maar ook milieuvriendelijk. Bij De Tuinwinkel Online vind je voornamelijk veel sport- en spel artikelen zoals balspellen, bellenblaas, hoepels en springtouwen. Met speelgoed van BS Toys worden kinderen gestimuleert om actief te zijn en de buitenlucht te verkennen. 

Stoere Blackfox kinderlaarzen

Voor de koude en natte dagen zijn Blackfox kinderlaarzen ideaal. Deze trendy en stoere laarzen houden de voeten van kids lekker warm en droog tijdens het buitenspelen. Stamp gerust in de plassen want deze laarzen zijn waterdicht. Bij de Tuinwinkel Online zijn deze leuke laarzen verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. 

Kinderspeelgoed