De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Waterspeelgoed

Waterspeelgoed is onmisbaar wanneer je op vakantie gaat of thuis blijft voor een staycation met een zwembad in de tuin. Kinderen beleven de tijd van hun leven met waterpistolen, een opblaasbaar luchtbed of ballen om in het water mee te spelen. 
 
Op zoek naar een (opblaasbaar) zwembad? Kijk online bij onze zwembaden of kom langs in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft. 
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 52 producten
Vergelijk (0)

Zwemskills trainen

Met een luchtbed in het zwembad liggen is geweldig, maar het kan na verloop van tijd gaan vervelen. Train daarom je eigen zwemskills of die van je kind met speelgoed dat je kunt opduiken, door wedstrijdjes te zwemmen achter een bal aan of door een potje waterpolo te doen. Zwemmen is super leuk en ook nog eens gezond!

Koelmat voor de hond

Vaak wordt er vergeten dat onze huisdieren het met hun dikke vacht misschien nog wel warmer kunnen krijgen dan wij mensen. Kijk daarom, als je een hond hebt, ook eens naar een koelmat of een sproeier. Hierop kunnen honden genieten van verkoeling op de hete dagen terwijl ze spelen met het water uit de sproeier!

Esschert modderkeuken

De Esschert modderkeuken is een geweldig speelgoed dat kinderen de mogelijkheid biedt om hun creativiteit en verbeelding te gebruiken terwijl ze zich vermaken in de buitenlucht. Deze modderkeuken is speciaal ontworpen om kinderen te laten experimenteren en spelen met modder, zand en water. Met een stevig houten frame en verschillende accessoires zoals potten, pannen en keukengerei, kunnen kinderen hun eigen culinaire meesterwerken creëren in de natuurlijke omgeving van de tuin. De Esschert modderkeuken stimuleert niet alleen de zintuigen en motorische vaardigheden van kinderen, maar ook hun fantasie en sociale interactie.