De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

WoodWick kaars

Op zoek naar een WoodWick kaars? WoodWick is een collectie van bijzondere kaarsen. Uniek is de knisperende houten lont. De kaarsen van WoodWick zijn er in allerlei vormen en maten, zoals mini, medium, large en ellips. Ze zijn gemaakt van natuurlijke producten; de soja wax blend die hiervoor wordt gebruikt, is uniek. De houten lont zorgt voor een zacht, knisperend geluid tijdens het branden. Kenmerkend voor álle producten van WoodWick is de heerlijke geur!

Geur van de maand

Elke maand selecteren twee verschillende geuren passend bij het seizoen. Denk aan warme, kruidige geuren in de winter en frisse, bloemige geuren in de lente en zomer. Deze twee geuren bieden wij aan met een korting van maar liefst 25%. Profiteer van onze Woodwick kaars van de maand promotie om voordelig kennis te maken met een nieuwe geur!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 153 producten
Vergelijk (0)

Formaat WoodWick kaars

Voor iedere ruimte een passende Woodwick kaars! In een kleine ruimte zoals een toilet of een badkamer kun je een mini kaars gebruiken. Zoek je kaarsen voor de woonkamer dan adviseren wij een Large of Ellipse kaars. De onderstaande maten hebben wij in ons assortiment:

  • Large: deze kaars heeft het volgende formaat, 10cm breed 17,5cm hoog en zal plusminus 130 uur branden
  • Medium: deze kaars heeft het volgende formaat, 10cm breed 11,5cm hoog en zal plusminus 60 uur branden
  • Mini: deze kaars heeft het volgende formaat, 7 cm breed 8 cm hoog en zal plusminus 20 uur branden
  • Ellipse:deze kaars heeft het volgende formaat,19,5 cm lang en 11,5 cm breed en 9 cm hoog en zal plusminus 50 uur branden. De laatste WoodWick Ellipse kaars geeft door zijn brede houten lont een brede vlam en een zacht knisperend geluid geven zoals een openhaard. Zie de video onder aan deze pagina.

Hoe hou je je WoodWick kaars zo lang mogelijk goed?

Dat is heel simpel, volg de volgende aanwijzingen en je geniet langer van jouw WoodWick kaars!

  1. Zorg dat de kaars minimaal 2 uur brandt (het liefst zelfs 3 tot 4 uur) voor een perfecte geurverspreiding. Maak de kaars nooit uit voor het bovenaanzicht volledig vloeibaar is geworden.
  2. Zorg ervoor dat de lont altijd 0,5 cm boven de sojawas uitsteekt voordat je de kaars aansteekt. (Opgelet! De lont van WoodWick Ellipse kaars hoeft niet getrimd te worden)
  3. De deksel van de WoodWick kaars kun je tijdens het branden gebruiken als onderzetter om de ondergrond te beschermen.
  4. Verplaats de kaars alleen als deze niet meer vloeibaar is. Er mag namelijk geen was over de houten lont komen.
  5. Veeg het roet aan de houten lont regelmatig af met een stukje keukenpapier.
  6. Plaats de deksel pas weer op de kaars wanneer de sojawas volledig is afgekoeld en gestold.

Wanneer je deze stappen uitvoert, verlies je nooit kaarsvet aan de wand en zal de vlam van je WoodWick kaars goed blijven branden.

Géén haard, wel het geluid van knisperend haardvuur?

Het is echt waar, zie het met eigen ogen in onderstaande video. Deze Ellipse WoodWick kaars maakt het geluid van een knisperende open haard.

WoodWick gift sets

WoodWick kaarsen zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen. Je kunt ze ook cadeau geven. Bij De Tuinwinkel Online vind je diverse WoodWick gift sets. Deze bevatten 3 mini kaarsen die verpakt zitten in een mooie luxe geschenkdoos. Kun je niet kiezen uit de heerlijke WoodWick geuren, dan kun je jezelf ook trakteren op deze leuke giftset zodat je de diverse geuren kunt uitproberen. 

WoodWick kaars kopen?

Wil je een WoodWick kaars kopen? Dat kan natuurlijk hier in onze webshop! Wil je liever de geuren in het echt ervaren? Kom dan langs bij tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag en kies jouw favoriete WoodWick geur! We hebben ook nog andere kaarsen en meer sfeerartikelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de huisparfums van Lampe Berger!