De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Moestuinzaden

Voor het beginnen aan jouw eigen moestuin is het van belang om goede zaden te kopen en deze, eenmaal geplant, goed te onderhouden. Waar vind je de beste moestuinzaden? Bij De Tuinwinkel Online! Wij verkopen verschillende merken zoals Buzzy en Blossombs, ontzettend leuk voor jezelf én als cadeau. Begin vandaag nog aan jouw eigen moestuin en geniet later van jouw zelf verbouwde groenten, kruiden en fruit. Bekijk hieronder ons aanbod!
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 517 producten
Vergelijk (0)

Buzzy zaden

Buzzy moestuinzaden zijn erg populair onder de moestuinier. Niet alleen hebben ze ontzettend veel verschillende zaden en kun je ze naar hartenlust met elkaar combineren, ze zijn ook nog eens goedkoop! Als je nu geen idee hebt welke groenten en fruit je met elkaar wil combineren, dan is er altijd de keuze om voor een vooraf samengestelde mix te kiezen. Van deze zaden weet je in ieder geval zeker dat ze goed met elkaar in één bak kunnen. Vind je het belangrijk dat de zaden die je koopt organic zijn? Dan raden we je aan om eens te kijken tussen de organic moestuinzaden lijn van Buzzy. Lees op de achterkant in welke omstandigheden de zaden het beste groeien en hoe je ze moet verzorgen voor een vlekkeloze start van jouw eigen (organische) moestuin.

Blossombs

Het moet wel één van de leukere cadeaus zijn die je aan een (moes)tuinier kunt geven. De zaadbommetjes van Blossombs. Deze zaadbommetjes zijn voorzien van een stel leuke bloemzaadjes en worden verpakt in een speciale papieren verpakking. Kies voor een jute zak, een eierdoos of een schattig brievenbuspakket en verras jezelf of iemand anders hiermee. Met het planten van deze zaden draag je bij aan het behoud van bijen. Ze zijn makkelijk te verzorgen en toch draag je een steentje bij aan de vooruitgang van de biodiversiteit.

Benodigdheden voor jouw moestuin

Om te kunnen moestuinieren zijn er een aantal onmisbare producten die je nodig hebt om van start te gaan. We zetten ze voor je op een rij:
  • Moestuinbakken, je kunt kiezen voor één grote of meerdere kleine om de gewassen gescheiden te houden;
  • Moestuingrond;
  • Moestuinvoeding, om het beste resultaat te behalen;
  • Zorg ervoor dat je weet welke verzorging bepaalde zaden nodig hebben en baseer daarop welke zaden je wel/niet bij elkaar in één bak doet.
Kijk in ons uitgebreide assortiment naar de mogelijkheden en maak op basis van jouw voorkeuren een mooie mix aan moestuinzaden!