De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kunstkerstbomen

De mooiste kunstkerstbomen koop je natuurlijk bij De Tuinwinkel Online. Kies uit verschillende maten bomen mét en zonder kerstverlichting. Wordt het een kleine kunstkerstboom voor in de hoek van de kamer of juist een grote blikvanger? Bestel meteen je kerstverlichting mee, zodat je thuis direct aan de slag kunt met het optuigen van je kunstkerstboom.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 32 van 32 producten
Vergelijk (0)

Welke kunstkerstboom kopen?

Het kiezen van een echte kerstboom is vrij gemakkelijk en je kunt het zorgeloos doen. Hij staat immers maar één seizoen. Bij het aanschaffen van een kunstkerstboom ligt het dus net wat anders. Deze gaat meerdere jaren mee wat het belangrijk maakt dat er een goede keuze genomen wordt. Gelukkig hoef je hierbij vrijwel nergens rekening mee te houden, behalve met jouw smaak. Wat vind jij mooi? Zo kun je kiezen voor een witte kunstkerstboom, een met nepsneeuw of een waar al verlichting in zit. Je kunt zelf de dichtheid van de boom bepalen en welke kleur groen je wil. Het enige dat je daarna nog rest om te doen, is het versieren van de boom!
 

De mooiste kunstkerstbomen met verlichting

Een gedeelte van ons aanbod kunstkerstbomen is al voorzien van mooie kerstverlichting. Het voordeel van ingebouwde kerstverlichting is dat je geen gedoe meer hebt met verdelen van de lichtjes in de boom. De meesten zijn standaard voorzien van Led verlichting in een warm witte lichttint. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het uitkiezen van passende kerstverlichting voor je boom. De lampjes zijn evenredig verdeeld over de kunstkerstboom, je hoeft alleen de versiering er in te hangen.

De mooiste kunstkerstbomen online

Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij De Tuinwinkel Online vind je een uitgebreid aanbod mooie kunstkerstbomen. Heb je niet veel ruimte in huis, dan is er vast wel ergens plaats voor een minikerstboom. Gezellig op tafel of in de kinderkamer. Zo haal je toch de sfeer van kerst in huis. Wil je liever een grotere kerstboom in je huis zetten? Ook dan hebben we genoeg keus.
  • De mooiste kunstkerstbomen met of zonder verlichting;
  • Van 45 tot 260 cm hoog;
  • Helemaal groen of met een winters sneeuweffect;
  • Geschikt voor kleine en grote kamers;
  • Diverse bekende kerstboom merken van kwaliteit: Black Box Tree, Everlands, Triumph Tree.

Black Box kunstkerstbomen

Hoe een kunstkerstboom van Black Box Trees eruit ziet wisselt enorm. De stijlen zijn uiteenlopend zodat er voor ieder wat wils is. Zo bieden zij bomen aan met een ietwat wilde uitstraling, bomen met verlichting en bomen die er heel strak uitzien. De prijzen van Black Box zijn daarmee ook erg uiteenlopend. Dit komt door de verschillende hoogtes en diameters. Hetgeen waarin ze met elkaar overeenkomen is de kwaliteit. Want kies je voor een Black Box kunstkerstboom, dan kies je voor kwaliteit en realisme. Deze bomen zijn namelijk 1 op 1 nagemaakt en zien er daardoor uit alsof je een echte boom in huis hebt staan.
 

Everlands kerstbomen

Everlands kerstbomen staan erom bekend dat ze voor elk huis en elk budget een passende kunstkerstboom hebben. Ondanks dat ze voor elk budget zijn, blijft de kwaliteit goed. Zo kun je op een Everlands kunstkerstboom tot 12 jaar garantie krijgen als je hem aanmeldt op de Everlands website. Zo weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van een realistische kunstkerstboom. Deze bomen zijn geïnspireerd door verschillende echte naaldbomen, en dat zie je terug. De takken zijn haast niet te onderscheiden van een echte boom, alleen zullen hier de naalden er niet uitvallen!
 

Triumph Tree

De kunstkerstbomen van Triumph Tree staan al jarenlang bekend als kwalitatief sterke bomen. Ze gaan jarenlang mee en verliezen hun pracht niet. Deze kunstkerstbomen zijn te verkrijgen in verschillende tinten groen, verschillende formaten en elk gebaseerd op een ander soort naaldboom. De dichtheid van de takken varieert van zichzelf, maar je hebt hier zelf ook een hand in. Tijdens het opzetten van de boom bepaal je zelf hoe ver je de kleinere takken uit elkaar zet, of dat je ze dichter bij elkaar laat staan om nog een beetje door de boom heen te kunnen kijken.
 

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom van De Tuinwinkel Online?

Er zijn tegenwoordig veel plaatsen waar je je kunstkerstboom kunt kopen. De aanschaf is vaak een investering, die je er al snel uithaalt omdat je jaren met je kunstkerstboom doet. Waarom zou je nu voor ons kiezen en voor de aanschaf van een kunstkerstboom? Kunstkerstbomen zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden en bij de Tuinwinkel Online vind je een ruim assortiment.
  • Wij verkopen de mooiste kunstkerstbomen van verschillende kerstboommerken waaronder: Black Box Tree, Everlands, Triumph Tree. De kerstbomen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en gaan jaren mee.
  • Geen naalden meer op de vloer bij de keuze voor een kunstkerstboom.
  • Door nieuwe technieken zijn deze kunstkerstbomen amper van echt te onderscheiden.
  • In ons tuincentrum in Rijswijk hebben we al tientallen jaren ervaring en zodoende kennis van kerstbomen.
  • Binnen 1-3 werkdagen heb je je kunstkerstboom al in huis. En woon je in de regio Rijswijk/Delft? Dan bezorgen we de boom zelf met ons eigen transport. Afhalen in ons tuincentrum is natuurlijk ook mogelijk!