De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinzaden

Bij ons vind je allerlei soorten tuinzaden; van groente- en kruidenzaden tot bloemenzaden. Ook hebben wij een groot assortiment biologische zaden. Per soort staat beschreven wanneer je de zaden het beste kunt zaaien en natuurlijk wanneer je kunt oogsten. 

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 691 producten
Vergelijk (0)

Soorten tuinzaden

Als het aankomt op tuinzaden kun je een hoop verschillende kanten op gaan. Ons aanbod varieert van leuke ingepakte cadeautjes tot zakjes met losse tuinzaden. Zo vind je bij ons:
  • Bloemzaden;
  • Kruidenzaden;
  • Groenten- en fruitzaden;
  • Zaadbommetjes van Blossombs.
Tuinzaden zorgen er op een makkelijke manier voor dat jouw tuin kan veranderen in een kleurrijk geheel, gevuld met bloemen, kruiden, groenten en fruit. Welke zaden jij met elkaar combineert is helemaal aan jou. Plant ze in de tuin of in potten, het kan allebei, zolang je ze maar op de juiste manier verzorgt. Ken je de Zaadbommetjes van Blossombs ook al? Het originele idee om bloemzaden te verwerken in kleine balletjes die je kunt planten is erg populair. Met deze bommetjes krijg je altijd een vrolijke mix van bloemen, welke op elkaar zijn afgestemd door een bloemenspecialist.

Buzzy seeds collection

Buzzy is een bekend merk onder zowel tuinzaden als moestuinzaden. Hun uitgangspunt is dat tuinieren gezellig, leuk een belonend moet zijn voor iedereen. Daar dragen zij aan bij door goedkope biologische zaden aan te leveren, die je zelfs nog in een mix kunt kopen. Zo hebben zij verschillende mixen van zaden opgesteld zoals de Chinese Wok, Mexican Dish en de Honey Bee Mix. Verbouw deze zaden in een (kleine) kas, in de tuin of in huis. Eén ding is zeker; met deze Buzzy seeds kweek jij met plezier jouw eigen moestuin en geniet je wellicht over een tijdje van jouw zelf verbouwde groente, fruit en kruiden!

Geef tuinzaden cadeau

Het kan tegenwoordig moeilijk zijn om een leuk cadeau te verzinnen voor iemand die alles al heeft, of voor wanneer je iemand niet goed kent. Je stresslevel stijgt en je stelt het kopen van een cadeau uit tot het allerlaatste moment. Als jij jezelf hier nu in herkent, helpen we je graag verder. Tuinzaden zijn namelijk altijd een goede optie! Je geeft een interactief cadeau waarvan ze maandenlang kunnen genieten, met uiteindelijk als climax het oogsten van de zelf verbouwde producten! De Blossombs zijn ontzettend schattig verpakt en ideaal om cadeau te doen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een samenstelling maken van zaden waarvan je denkt dat ze goed bij de ontvanger passen. Tuinzaden kopen als cadeau is dus helemaal nog niet zo’n slecht idee!

Soorten tuinzaden