De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Knutselen

Knutselen is leuk voor jong en oud. Ontdek het creatieve assortiment knutselspullen bij De Tuinwinkel Online. Van stoepkrijt tot insectenhotel die je zelf kunt schilderen. 

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten
Vergelijk (0)

Creativiteit stimuleren met knutselen

Knutselen is een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren en de handvaardigheid te ontwikkelen. Bij De Tuinwinkel Online vind je alles wat je nodig hebt om je knutselprojecten tot leven te brengen. Je vindt hier de leukste knutselspullen voor jong en oud. Of je nu graag schildert, knipt en plakt, kleit of tekent, er is voor elk talent en elke interesse wel iets te vinden. 

Vogelhuisje schilderen

Hoe leuk is het om je eigen vogelhuisje te beschilderen en deze vervolgens op te hangen. Of wat dacht je om je eigen insectenhotel te beschilderen? BS Toys helpt ouders hun kinderen te enthousiasmeren om naar buiten te gaan. Want door te spelen doe je nieuwe ervaringen op en wordt de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden gestimuleerd. Goed voor ieder kind, maar ook voor ieder mens, ongeacht leeftijd. Dit buitenspeelgoed wordt met name gemaakt van hout en ander natuurlijk materiaal.