De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinsets

Tuinsets zorgen voor de perfecte aankleding van je terras. 

Onze tuinmeubelen kunnen ook worden bezorgd. Ben je benieuwd naar de bezorgkosten? Vul dan je postcode in bij het gewenste tuinmeubel, en de bezorgkosten zullen worden getoond.

Bekijk hieronder ons online aanbod of kom langs om ons volledige assortiment te bekijken in onze showroom in Rijswijk.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten
Vergelijk (0)

Waar let je op bij de aankoop van een tuinset?

Maak jouw tuin compleet met een tuinset van De Tuinwinkel Online! Een tuinset kopen lijkt gemakkelijk, maar toch zijn er een aantal aspecten waar goed over nagedacht moet worden. 

1. Het aantal benodigde zitplaatsen

Om te beginnen is het belangrijk om te weten met hoeveel mensen je buiten wil zitten. Kijk hiervoor naar het aantal mensen waar je mee samenwoont en hoe vaak je visite ontvangt.

2. Hoeveelheid onderhoud dat de tuinset nodig heeft

Het ene materiaal heeft meer onderhoud nodig dan het andere materiaal en niet iedereen is bereid veel tijd en energie te steken in het onderhouden van tuinmeubelen. De tuinsets bij De Tuinwinkel Online hebben weinig onderhoud nodig.

3. Een tuinset die het hele jaar rond buiten kan staan

All-weather tuinsets kunnen het jaar rond buiten blijven staan en vereisen weinig onderhoud. Belangrijk is wel om ook rekening te houden met de kussens. Deze kunnen niet het hele jaar buiten blijven liggen en moeten opgeborgen worden. Kijk eens hoeveel opbergruimte je voor de kussens vrij zou kunnen maken en neem dit mee in je overwegingen.  

4. Hoeveelheid ruimte in jouw tuin of balkon 

Hoe voordehandliggend het ook klinkt, het is belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van je tuin. Welke set zou passen zonder de hele tuin op te vullen en moet er eventueel ruimte overblijven voor spelende kinderen; een zandbak; een konijnenhok etc. Bepaal voor jezelf hoeveel ruimte de set mag innemen en begin jouw zoektocht. 

Kies voor een bistroset

Voor wie niet bekend is met deze term; dit is een tuinset, meestal gemaakt van gietijzer en hout, bestaande uit een tafel met sierlijke vormen en twee stoelen. Deze simplistische sets hebben een romantische uitstraling en nemen weinig ruimte in beslag. Dit maakt ze perfect om op een balkon te plaatsen. De sets kunnen aangevuld worden met kleine comfortabele kussens voor extra zitcomfort. Ideaal voor wie in een flat woont of een kleine voortuin heeft! Mocht je er zelf nog niet helemaal uit komen, neem dan contact met op met één van onze medewerkers! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale tuinset. 

 

Loungesets   Tuinkussens