De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Cadeaus voor Valentijn

Kom maar op met die cadeaus voor Valentijn! 14 februari is de dag van de liefde en dat moet gevierd worden. Er is toch niets leuker dan jouw geliefde op deze bijzondere dag te verrassen met een mooi Valentijnscadeau? Denk aan een prachtig Valentijnsboeket, voorzien van (rode) rozen en andere fleurige bloemen. Of misschien juist een romantisch Blond Amsterdam servies? Bij De Tuinwinkel Online, onderdeel van tuincentrum GroenRijk Rijswijk ben je aan het juiste adres voor een mooi Valentijnscadeau!

Als Valentijnscadeau laten inpakken?

Punten scoren bij je geliefde? Bestel dan snel een mooi cadeau voor jouw Valentijn! In de tweede stap van de winkelwagen (kopje verzending) kun je kiezen voor verzenden of afhalen in ons tuincentrum. Geef in het opmerkingenvak aan dat het een Valentijnscadeau is en wij pakken het cadeau vast voor je in! Nog makkelijker: gebruik het adres van jouw Valentijn als bezorgadres, dan zorgen wij dat jouw bestelling direct bij jouw schatje terechtkomt.

Valentijnsboeket laten bezorgen bij jouw Valentijn?

Laat je geliefde stralen bij ontvangst van een Valentijnsboeket of ander mooi bloemgeschenk. Onze GroenRijk bloemist zal het boeket met zorg voor je samenstellen. Maak het valentijnscadeau extra bijzonder door een kaartje met een persoonlijke tekst toe te voegen aan je bestelling. Ga je voor traditioneel? Kies dan voor rode rozen, deze bloemen zijn een teken van liefde, passie en hartstocht. Bloemen voor Valentijn worden door onze eigen chauffeurs in de regio Rijswijk, Delft en Den Haag bezorgd.

Valentijnsdag 2022

Het is een gekke tijd waar wij in leven maar juist nu is het belangrijk lief te zijn voor elkaar! Dit doe je zeker door je Valentijn ook in 2022 te verrassen. Een diner in een goed restaurant of een uitje naar de bioscoop op Valentijnsdag 2022 zit er misschien niet in... Maar gelukkig hoeft dit geen belemmering te zijn om jouw geliefde te verrassen met een mooi geschenk! Met bloemen of een ander romantisch cadeau scoor je altijd punten. Bloemen ruiken heerlijk en brengen extra kleur in huis, perfect als Valentijnsdag cadeau voor haar.

Valentijn cadeautjes voor hem

Wie zegt dat Valentijnsdag alleen voor vrouwen bedoeld is, heeft het mis! Jouw geliefde man of vriend verdient het net zo goed om een mooi Valentijnscadeau te krijgen. Het krijgen van een prachtig boeket is altijd leuk, maar meestal houden mannen van handige tools waarmee de show kunnen stelen. Denk aan snelle BBQ tools zoals een One Minute Lighter of stoere accessoires uit de merchandise van barbecuemerk The Bastard.

Valentijn ideeën

Nog geen idee waarmee jij jouw Valentijn gaat verrassen? Bekijk dan alle Valentijn ideeën op deze pagina en vind het perfecte Valentijnscadeau voor jouw geliefde. Twijfel je nog over jouw keuze of heb je behoefte aan meer cadeau inspiratie? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag. Bij ons vind je alles om huis & tuin, terras of het balkon smaakvol in te richten.