De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinhaarden

Een knisperend vuur zorgt ervoor dat je zelfs middenin de winter nog heerlijk buiten kunt genieten! Bij De Tuinwinkel Online vind je diverse vuurkorven en accessoires om tot 's avonds laat buiten te zitten bij een warm haardvuur. Van de compacte Cosi gaslantaarn, tot aan grotere Cosi vuurtafels. Maak het extra gezellig met een popcornpan, wafelijzer of marshmallow pin erbij!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 41 producten
Vergelijk (0)

Cosi gaslantaarns

De stoere Cosi gaslantaarns brengt niet alleen sfeer in jouw tuin of op je balkon, ze houden je ook heerlijk warm. De Cosiscoop gaslantaarn is compact en kun je overal neerzetten. De Cosiscoop gaslantaarns zijn berkrijgbaar in allerlei stoere kleuren. Heb je een groot terras dat je wilt verwarmen dan kun je wellicht beter kiezen voor de Cosibrixx vuurtafel. 

Vuurkorf in de tuin

De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woonkamer, best logisch dat we met z’n allen zoveel mogelijk buiten willen zijn. Soms gooit het Nederlandse klimaat roet in het eten en blijkt het buitenleven te frisjes. Je kunt je tuin warmer aankleden door het plaatsen van een tuinhaard of vuurschaal. Een vuurkorf in de tuin maakt het mogelijk om veel meer én veel langer plezier te hebben van jouw buitenruimte.

Tuinhaard kopen

Voordat je een vuurplaats in de tuin inricht, zul je goed moeten kijken naar een geschikte plek. Een open vuur midden op een pad is niet praktisch en bovendien onveilig. Kies liever voor een afgelegen hoek in jouw tuin of op het terras waarbij er voldoende ruimte rondom is. Ga je een tuinhaard kopen, dan heb je de keuze uit de volgende soorten:

  • Tuinhaard; een buitenhaard met schoorsteen waardoor de rook voornamelijk naar boven gaat
  • Vuurkorf; een metalen standaard waarin je losse houtstukken maar ook een Zweedse fakkel kwijt kunt
  • Vuurschaal; een schaal laag aan de vloer, een echte blikvanger ook wanneer hij niet brandt

Of kies voor een compacte Cosi gaslantaarn. Deze neem je overal mee naar toe.

Fakkels kopen

Vuur zorgt voor stoere sfeerverlichting in de tuin. De vlammen van tuinfakkels zijn een plezier om naar te kijken: ze wapperen in de wind en werpen grillige schaduwen op jouw terras. Wij zijn groot fan van de zweedse fakkel. Dit grote houtblok kun je van binnenuit laten branden. Zet een vuurpot ter decoratie neer en je maakt het buiten nog gezelliger! Nu al zin gekregen om haardhout en fakkels te kopen? Je bestelt vuurkorven en accessoires net zo gemakkelijk bij De Tuinwinkel Online.

Buiten koken op vuur

Toe aan nog meer gezelligheid buiten? Steek jouw vuurkorf dan aan en haal een popcornpan, wafelijzer of marshmallow pin erbij! Buiten koken op vuur vergt extra aandacht (en geduld) maar is nog leuker vanwege het gezelschap. Lekker samen genieten van de dansende vlammen terwijl je tussendoor wordt beloond met heerlijke warme snacks. Kinderen kunnen prima helpen, maar houd rekening met het open vuur. Zorg dat er altijd volwassen begeleiding is en dat een veilige afstand tot de vlammen wordt gehouden.

's Avonds genieten in de tuin