De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen zijn essentiële accessoires voor elke enthousiaste tuinier. Tuinhandschoenen van Kixx en Blackfox bieden niet alleen bescherming tegen vuil en scherpe voorwerpen, maar ze zorgen er ook voor dat de handen beschermd blijven tegen insectenbeten

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 41 producten
Vergelijk (0)

Kixx tuinhandschoenen

Kixx tuinhandschoenen zijn een essentieel hulpmiddel voor elke tuinliefhebber. Deze duurzame en veelzijdige handschoenen bieden optimale bescherming tijdens het werken in de tuin. Of je nu bezig bent met het planten van bloemen, het snoeien van struiken of het wieden van onkruid, met Kixx tuinhandschoenen ben je verzekerd van comfort en grip. De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat je handen beschermt tegen vuil, stekels en scherpe voorwerpen, terwijl ze toch ademend blijven. Dankzij de verstelbare sluiting passen ze perfect om elke hand en blijven ze stevig op hun plek zitten. Met Kixx tuinhandschoenen kun je met plezier en vertrouwen genieten van al je tuinwerkzaamheden.

Welke maat tuinhandschoenen moet ik kiezen?

KIXX tuinhandschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het vinden van de juiste maat is niet moeilijk met behulp van een meetlint. Plaats het meetlint op de knokkel van je wijsvinger en laat het over de rest van je knokkels lopen. Vervolgens beweeg je het meetlint over de palm van je hand en noteer je het punt waar het elkaar raakt - dit is de omtrek van je hand. Om de lengte van je hand te meten, houd je het meetlint vanaf je pols tot aan het einde van je middelvinger.
 
Zie de onderstaande maattabel voor de specifieke handomtrek en handlengte in millimeters voor elke maat:
 
 Maat  Handomtrek  Handlengte
 6  152mm  160mm
 7  178mm  171mm
 8  203mm  182mm
 9  229mm  192mm
 10  254mm  204mm