De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Pizza ovens

Een Ooni pizza oven voor buiten bestel je bij De Tuinwinkel Online. Dat is echt een aanrader, een goede pizza kun je niet maken zonder een pizza oven. Als je bijvoorbeeld een pizza bakt in een normale oven en eentje in een houtgestookte pizzaoven merk je direct een groot verschil. De pizza uit de pizza oven zal een licht rokerige smaak hebben en het deeg krijg je een stuk krokanter. Wil je echt goede pizza eten op het niveau van een Italiaans restaurant? Ga dan je tuin in en maak ruimte voor een pizza oven voor buiten!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Waarom een Ooni pizza oven voor buiten?

Door te kiezen voor een pizza oven voor buiten hou je in je keuken meer ruimte over voor al je andere apparatuur, zo hoef je geen kastruimte op te offeren. Een bijkomend voordeel is dat je geen last van rookvorming zult hebben binnenshuis. De rook zal vervliegen en geen brandalarm wat zich zal laten activeren!

Waarom zelf een pizza bakken?

Zoals hierboven al benoemd de smaak van een pizza uit eigen pizzaoven zal veel beter zijn dan wanneer je pizza's in een gewone oven bakt of direct kant en klaar in de supermarkt koopt. Wanneer je ook zelf het deeg maakt is de smaakbeleving helemaal geweldig. Online vind je simpele recepten om zelf je pizzadeeg te maken. De aanschaf van een pizzaoven is even een investering maar deze kun je makkelijk terug verdienen. Een pizza uit een echte pizzaoven bestellen bij een Italiaan kost je al gauw 15 euro maak je de pizza zelf dan ben je aan de ingrediënten en het stoken van de oven misschien 2,50 euro kwijt.

Ooni pizzaovens voor buiten

Het merk Ooni staat voor de beste, betaalbare en lichtgewicht outdoor pizzaovens voor buiten! Dankzij de handige draagtassen neem je je Ooni oven gemakkelijk mee naar het strand, de camping of het park. De Ooni pizza-ovens zijn klaar voor gebruik in zo’n 15 minuten en komen op een temperatuur van 500°C. Deze temperatuur heb je nodig voor een authentieke pizza met een geweldige korst. Duurt het bakken lang? Helemaal niet! De pizza die is klaar in slechts 60 seconden. De ovens van Ooni zijn te stoken op gas en op hout, aan jou de keuze. Binnen het assortiment is keuze uit vijf verschillende pizza ovens waarbij je kunt kiezen uit de stookwijze en de pizzagrootte.

De modellen pizzaovens van Ooni:

  • Ooni Fyra 12 Pizza Oven buiten - houtpellets gestookt - pizza's tot 33 cm
  • Ooni Karu 12 Pizza Oven buiten - hout of houtskool gestookt - pizza's tot 33 cm
  • Ooni Karu 16 Pizza Oven buiten - hout of houtskool gestookt - pizza's tot 40 cm
  • Ooni Koda 12 Pizza Oven buiten - gasgestookt (30 mbar) - pizza's tot 33 cm
  • Ooni Koda 16 Pizza Oven buiten - gasgestookt (30 mbar) - pizza's tot 40 cm
Met de compacte en lichtgewicht pizzaovens van Ooni geniet je waar ook ter wereld van echte authentieke Italiaanse pizza's. Maak van jouw buitenruimte een echte pizzeria en geniet met familie en vrienden van jouw home made pizza's!

Nog meer voor jouw tuin