De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuingereedschap

Tuingereedschap is voor een tuinier onmisbaar. Natuurlijk kun je in de aarde wroeten met je handen, maar dan krijg je hoogstwaarschijnlijk niet het resultaat waar je op hoopt. Bij De Tuinwinkel Online vind je alle tuingereedschappen die jij nodig hebt voor het beginnen en onderhouden van een prachtige tuin, en dat voor een verrassend lage prijs! Tijd om je handen dus uit de mouwen te steken en je groene vingers hun werk te laten doen. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en vind wat jij nodig hebt.
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 184 producten
Vergelijk (0)

Uitgebreid assortiment tuingereedschap

Grote merken zoals Talen Tools en Gardena en andere kleinere merken vind je bij De Tuinwinkel Online voor een verrassend goede prijs. De kwaliteit van onze producten zorgen ervoor dat je ze tot in lengte van jaren kunt gebruiken voor de tuin. Welke producten wij precies aanbieden verschilt ontzettend. Zo kun je ze indelen in een aantal categorieën:
 • Grondbewerking;
 • Gereedschap om te hakken en zagen;
 • Kinder tuingereedschap;
 • Onderhoud en verzorging.
Onder grondbewerking verstaan wij gereedschappen zoals bijvoorbeeld schoffels en klauwen. Hiermee kun je de grond losmaken om er vervolgens meststoffen overheen te doen ter bevordering van de groei van de planten of gewassen. De categorie ‘onderhoud en verzorging’ is erg uitgebreid. Hieronder vallen bijvoorbeeld heggenscharen om een heg te snoeien, tuinslangen en alle benodigdheden daarvan en zelfs bladblazers.

Kinder tuingereedschap

Tegenwoordig besteden kinderen te veel tijd op een tablet of smartphone. Dit is een bekend probleem, maar hoe kun je dat nu tegengaan. Een leuke oplossing hiervoor is om samen in de tuin te gaan werken. Binnen ons assortiment vind je dan ook een hoop tuingereedschappen voor kinderen! Samen in de tuin werken kan super gezellig zijn en het heeft een goede impact op de ontwikkeling van het kind. Het tuingereedschap voor kinderen is in tegenstelling tot de gereedschappen voor volwassen gemaakt van zachtere materialen, voor de veiligheid van het kind. Als je in de zomer samen aan de slag gaat in de tuin, sluit de dag dan af met een heerlijke plons in een zwembad. Zo word je gelijk weer schoon en beleef je er nog een leuke tijd aan ook! Maak gebruik van de vrije tijd in de zomer om samen met je kind(eren) tijd aan de tuin te besteden, voor zowel jullie onderlinge band als de bevordering van jouw kind.

De basics voor de beginnende tuinier

Als beginnende tuinier wil je het natuurlijk gelijk goed doen. Van belang is om dan in ieder geval de basis in huis te hebben. Kijk daarnaast video’s over hoe je aan de slag kunt gaan en schaf een paar onmisbare gereedschappen aan. Zorg er dus in ieder geval voor dat je de volgende producten in huis hebt:
 • Tuinhandschoenen;
 • Spade of schop;
 • Bladhark;
 • Plantenschep;
 • Tuinslang/gieter;
 • Schoffel;
 • Zaag.
Met deze producten weet je dat jij de start aan jouw ideale tuin kunt gaan maken!