De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Parasols

Parasols zorgen ervoor dat je heerlijk kunt relaxen op een schaduwrijk plekje in de tuin. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar een parasol kleedt ook nog eens jouw tuin of terras mooi aan. 

Bekijk hieronder ons online aanbod of kom langs om ons volledige assortiment te bekijken in onze showroom in Rijswijk.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten
Vergelijk (0)

Verschillende soorten parasols

Vind jij een ronde parasol mooi of heb je liever een vierkant of rechthoekig exemplaar? Geen probleem, wij verkopen allerlei parasols die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Hier de verschillende soorten parasols die je verder nog kunt aantreffen:

  • Parasols met middenstok
    Ons meest verkochte parasol, bekend om zijn stevige constructie, is in zowel grote als kleine maten te koop.
  • Zweefparasol
    Een erg mooi én efficiënt model doordat de parasolvoet zich aan de zijkant bevindt
  • Strandparasols
    Perfect tijdens de zomer! Voor wanneer je een dagje naar het strand, park of de camping gaat. Of gewoon gezellig zomers op het balkon wilt zitten.

Tierra Outdoor maakt stevige en mooie parasols waar je nog jaren van kunt genieten.

Parasols voor op het balkon of dakterras

Ook op het balkon of dakterras wil je een heerlijk plekje in de schaduw hebben. Een parasol komt dan goed van pas. Kijk welke vorm het beste in jouw buitenruimte past en kies één van de kleinere maten uit. Houd er wel rekening mee dat je de parasol in- en uit moet klappen en dat er liever niks in de weg staat. Zoek je een alternatief voor parasols dan is een schaduwdoek misschien wat voor jou. Deze zijn ook in verschillende vormen verkrijgbaar en met koorden eenvoudig op verschillende punten op te hangen. Ideaal voor een kleine buitenruimte zoals het balkon.

Een geschikte parasolvoet voor jouw parasol

Heb je eenmaal een favoriete parasol uitgekozen, vergeet dan niet een parasolvoet uit te zoeken indien je deze nog niet hebt. Alle parasols in ons assortiment worden namelijk zonder voet geleverd tenzij anders wordt vermeld. Kies altijd voor een parasolvoet die voor jouw parasol geschikt is. Wanneer de twee niet matchen, kun je net zo goed geen parasol plaatsen want de combinatie ligt al omver voordat je het door hebt.  

Parasols beschermen met een parasolhoes

Je hebt jouw parasol natuurlijk niet ieder uur van de dag nodig. Om windschade te voorkomen is het beter om de parasol in te klappen als je deze niet gebruikt. Voor een optimale bescherming maak je ook gebruik van een parasolhoes. Wij adviseren parasols goed te laten drogen, want een parasolhoes over een natte parasol geeft vlekken die niet meer te verwijderen zijn.

Wil je meer parasols zien of heb je advies over tuinzaken nodig? Je bent van harte welkom bij GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft, de medewerkers in ons tuincentrum helpen je graag!
 

Bezoek GroenRijk ’t Haantje