De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Servies

Breng sfeer in je interieur met een mooi servies! Een heerlijk diner wordt nog lekkerder wanneer het geserveerd wordt op een mooi servies. Kies voor een combinatie tussen verschillende maten en kleuren, of ga voor eenvoud. En denk eens aan een fijn koffie momentje voor jezelf. Uit een stijlvol kopje wordt het helemaal puur genieten. Als je kiest voor het servies van Mica Decorations, kies je voor handgemaakte borden en schalen in neutrale tinten met een authentieke look die past bij puur genieten. Onderling goed te combineren, maar door hun eenvoud kan het ook een mooie aanvulling zijn op je bestaande servies.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 97 producten
Vergelijk (0)

Servies van Mica Decorations

Mica Decorations biedt een uitgebreide collectie servies aan voor verschillende gelegenheden en stijlen. Van elegante borden en schalen tot kleurrijke kopjes en glazen, het servies van Mica Decorations is ontworpen om een mooie en praktische toevoeging te zijn aan elke tafelsetting. Het assortiment omvat onder andere keramiek en glaswerk, en is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Het servies is duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en geschikt is voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Vrolijk servies van RICE 

RICE is een Deens merk dat bekend staat om zijn kleurrijke en speelse serviescollectie. Het assortiment van RICE omvat onder andere borden, bestek, kaarsenhouders en is verkrijgbaar in verschillende kleurrijke en vrolijke patronen. Het servies is niet alleen functioneel, maar ook een leuke en opvallende toevoeging aan elke tafelsetting. Het merk hecht veel belang aan duurzaamheid en werkt daarom alleen samen met producenten die zich inzetten voor ethische en ecologische productieprocessen.