Kerst 2020

Kerst 2020 ruim assortiment

Kerst 2020 is anders dan voorgaande jaren. Thuis is belangrijker dan ooit en je wil je huis extra gezellig maken. Bij De Tuinwinkel Online vind je een groot assortiment aan kerstartikelen. Haal de kerstsfeer in huis met een mooie kerstboom en bijpassende kerstverlichting. Of je nu kiest voor een echte kerstboom of toch liever een kunstboom opzet, bij ons slaag je altijd. Naast kerstbomen en kerstverlichting hebben we veel verschillende versiering om je boom helemaal af te maken. In ons tuincentrum in Rijswijk vind je nog veel meer kerstproducten om de kerstdagen in het jaar 2020 bij je thuis helemaal compleet te maken.

Alles voor kerst 2020 koop je bij De Tuinwinkel Online

Bij ons kun je terecht voor allerlei kerstartikelen. Denk hierbij aan:

Kerstbomen

Bestel je echte kerstboom online en haal deze op in ons tuincentrum in Rijswijk. Kies je formaat, reken de kerstboom online af en wij zorgen dat deze voor je klaar staat. En heb je ook gedacht aan een kerstboomstandaard? Deze kun je direct mee bestellen bij je kerstboom. Wil je de boom toch liever thuisbezorgd hebben? Ook dat is mogelijk wanneer je in de regio woont.

Kunstkerstbomen

We hebben ook een ruim assortiment aan kunstkerstbomen. Je hebt bij ons de keus uit verschillende maten bomen mét en zonder verlichting. Dus kies je tijdens kerst 2020 voor een kleine boom voor in de hoek van de kamer of juist voor een grote blikvanger? Bestel meteen je kerstverlichting mee, zodat je thuis direct aan de slag kunt met het optuigen van je kerstboom.

Kerstverlichting

Breng je huis in kerstsferen met onze kerstverlichting. Vrijwel alle verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt kiezen voor warm wit, klassiek warm of gekleurde verlichting. En wil je gewoon basisverlichting of liever speelse twinkellichtjes? Heb je geen stopcontact in de buurt of zoek je verlichting voor een kerststukje, kies dan voor kerstverlichting op batterijen. Mocht je je afvragen hoeveel lampjes je nodig hebt voor je boom? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! Lees meer op de pagina: hoeveel lampjes in je kerstboom.

Kerstversiering kerst 2020

Maak je kerstboom helemaal af met kerstversiering in verschillende kleuren. We hebben een deel van ons assortiment in de webshop staan, maar in ons tuincentrum hebben we nog veel meer te koop. En wat dacht je van een sprookjesachtige kerst met kunstsneeuw in of onder je kerstboom? Ook de kersttrends van 2020 zijn ruimschoots terug te vinden in ons tuincentrum. Wil je de kerstsfeer proeven? Bezoek dan onze Kerstshow in ons tuincentrum helemaal conform de kersttrends van 2020.