De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kerst

Alles voor kerst 2023 vind je bij De Tuinwinkel Online. Binnen ons assortiment vind je verschillende kerstbomen, kerstversiering en vrolijke lampjes voor zowel buiten als binnen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 438 producten
Vergelijk (0)

Kerstbomen

Wil je een echte kerstboom kopen? Alle echte kerstbomen bij De Tuinwinkel Online zijn voorzien van het Pure Nature Chemical Free keurmerk! Onze bomen zijn enkel A-kwaliteit en worden op verschillende hoogten afgezaagd. Onze Nordmann kerstbomen vind je in de volgende afmetingen:
 
125-150cm
150-175cm
175-200cm
200-225cm
225-250cm
 

Wil je de boom toch liever thuisbezorgd hebben? Ook dat is mogelijk wanneer je in Zuid-Holland woont.

De mooiste kunstkerstbomen

Ons aanbod kunstkerstbomen is erg gevarieerd. Zo kun je bij ons grote kunstkerstbomen, maar ook kleine kerstbomen kopen, kunstkerstbomen met verlichting en kerstbomen met nepsneeuw! Kunstkerstbomen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en gaat tot in lengte van jaren mee. De takken zijn stevig en kunnen zonder enige moeite het gewicht van, ook wat zwaardere, kerstversiering dragen. Maak het jezelf extra gemakkelijk door te kiezen voor een kunstkerstboom met lichtjes erin. Daarmee bespaar je jezelf de jaarlijkse moeite om de kerstverlichting uit de knoop te halen. Bij De Tuinwinkel Online vind je kunstkerstbomen van diverse merken zoals: Triumph Tree, Black Box kunstkerstbomen en kunstkerstbomen van Everlands.

Sfeervolle kerstverlichting

Breng je huis in kerstsferen met onze kerstverlichting. Vrijwel alle verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt kiezen voor warm wit, klassiek warm of gekleurde verlichting. En wil je gewoon basisverlichting of liever speelse twinkellichtjes? Heb je geen stopcontact in de buurt of zoek je verlichting voor een kerststukje, kies dan voor kerstverlichting op batterijen. Mocht je je afvragen hoeveel lampjes je nodig hebt voor je boom? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! Lees meer op de pagina: hoeveel lampjes in je kerstboom.

Kerstversiering 

Kerstversiering gaat veel verder dan alleen accessoires voor in de boom. Denk bijvoorbeeld aan kerstdorpjes, hangende versiering voor de ramen en poppen voor in de tuin. Bekijk ons aanbod kerstversiering voor de leukste kleurrijke, glimmende, vrolijke versieringen! Wil je de kerstsfeer proeven? Bezoek dan onze Kerstshow in ons tuincentrum helemaal conform de kersttrends van 2022.

Kransen en guirlandes

Met kransen en guirlandes kun je jouw deur of trapleuning versieren. Kies bijvoorbeeld uit kransen met nepsneeuw of verlichting! Versier ze zelf met onze kleinere varianten kerstversiering om hem helemaal naar jouw smaak op te tuigen.