De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kerst 2021

Kerst 2020 ruim assortiment

Tijdens Kerst 2021 gaan we extra genieten! De feestdagen vorig jaar waren maar sober vanwege alle maatregelen, maar hopelijk kunnen we het dit jaar dubbel en dwars inhalen! Geniet van de tijd die komen gaat en maak je huis extra gezellig tijdens de feestmaanden.

Bij De Tuinwinkel Online vind je een groot assortiment aan kerstartikelen voor een feestelijk huis. Haal de kerstsfeer binnen met een mooie kerstboom en bijpassende kerstverlichting. Of je nu kiest voor een echte kerstboom of toch liever een kunstkerstboom opzet, bij ons slaag je altijd! Naast kerstbomen en kerstverlichting hebben we verschillende kerstdecoratie om je boom helemaal af te maken. In ons tuincentrum in Rijswijk vind je nog veel meer kerstproducten om Kerst 2021 helemaal compleet te maken!

Alles voor kerst 2021 koop je bij De Tuinwinkel Online

Bij ons kun je terecht voor allerlei kerstartikelen. Denk hierbij aan:

Kerstbomen

Bestel je echte kerstboom online en haal deze op in ons tuincentrum in Rijswijk. Kies je formaat, reken de kerstboom online af en wij zorgen dat deze voor je klaar staat. En heb je ook gedacht aan een kerstboomstandaard? Deze kun je direct mee bestellen bij je kerstboom. Wil je de boom toch liever thuisbezorgd hebben? Ook dat is mogelijk wanneer je in Zuid-Holland woont.

Kunstkerstbomen

We hebben ook een ruim assortiment aan kunstkerstbomen. Je hebt bij ons de keus uit verschillende maten bomen mét en zonder verlichting. Dus kies je tijdens kerst 2021 voor een kleine boom voor in de hoek van de kamer of juist voor een grote blikvanger? Bestel meteen je kerstverlichting mee, zodat je thuis direct aan de slag kunt met het optuigen van je kerstboom.

Kerstverlichting

Breng je huis in kerstsferen met onze kerstverlichting. Vrijwel alle verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt kiezen voor warm wit, klassiek warm of gekleurde verlichting. En wil je gewoon basisverlichting of liever speelse twinkellichtjes? Heb je geen stopcontact in de buurt of zoek je verlichting voor een kerststukje, kies dan voor kerstverlichting op batterijen. Mocht je je afvragen hoeveel lampjes je nodig hebt voor je boom? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! Lees meer op de pagina: hoeveel lampjes in je kerstboom.

Kerstversiering kerst 2021

Maak je kerstboom helemaal af met kerstversiering in verschillende kleuren. We hebben een deel van ons assortiment in de webshop staan, maar in ons tuincentrum hebben we nog veel meer te koop. En wat dacht je van een sprookjesachtige kerst met kunstsneeuw in of onder je kerstboom? Ook de kersttrends van 2021 zijn ruimschoots terug te vinden in ons tuincentrum. Wil je de kerstsfeer proeven? Bezoek dan onze Kerstshow in ons tuincentrum helemaal conform de kersttrends van 2021.