De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Solar tuinverlichting

Wijzelf zijn groot fan van solar tuinverlichting! Wil je 's avonds lekker buiten kunnen zitten dan is tuinverlichting wel erg fijn. Welke tuin- of balkonstijl je ook hebt, solarlampen zijn niet alleen makkelijk te (ver)plaatsen maar ook heel zuinig in gebruik. Na een dagje zon zijn ze weer helemaal opgeladen!

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 71 producten
Vergelijk (0)

Lumineo solar tuinverlichting

Met solar tuinverlichting geef je je tuin of balkon een sfeervol tintje! En wil je in de zomer langer buiten kunnen zitten dan is het handig om voldoende licht te hebben. Niet alleen gezellig, maar ook praktisch dus. Een extra voordeel is dat buitenverlichting jouw tuin of balkon veiliger maakt, want goede zichtbaarheid in een buitenruimte schrikt vaak af.

Verschillende soorten solar tuinverlichting

Inmiddels snap je wel dat solar tuinverlichting een makkelijke en duurzame manier van verlichten is. Er zijn verschillende soorten solar tuinverlichting voor in de tuin of op het balkon:

 • Solar tuinverlichting lantaarn
  Een sfeervolle solarlamp die je in steeds meer tuinen ziet! Welke stijl je graag ziet, er zijn solar lantaarns om neer te zetten of op te hangen.
 • Tafellamp
  Tuinverlichting is niet alleen functioneel maar ook decoratief. Een tafellamp als eyecatcher trekt de aandacht naar jouw zithoek buiten en maakt het geheel gezelliger.
 • Tuinfakkel / solar steker
  Het tuinpad verlichten of een border opleuken? Met een tuinfakkel of solar steker heb je makkelijk een mooi lichtpuntje erbij! De plek toch niet helemaal naar wens dan is de tuinfakkel zo weer verplaatst.
 • Hanglamp
  Heb je het onderste gedeelte voor elkaar, vergeet dan niet wat verlichting hoger op te hangen. Zeker een Lumineo solar hanglamp kan nog meer sfeer brengen en geeft extra magie op die warme zomeravonden.

Solar hanglampen voor buiten

Ontdek de perfecte manier om jouw buitenruimte te verlichten met een solar hanglamp voor buiten. Solar hanglampen maken gebruik van de kracht van de zon om jouw tuin of terras 's avonds prachtig te verlichten. Met het geïntegreerde zonnepaneel wordt overdag zonne-energie opgeslagen, waardoor de lamp 's avonds automatisch aan gaat. Kies uit verschillende modellen, van klassiek tot modern en van stoere zwarte hanglampen tot natuurlijke hanglampen van bamboe. 

Je maakt je eigen sfeer met solar tuinverlichting

Heb je nou eenmaal een soort uitgekozen, dan kijk je natuurlijk ook nog naar de stijl van solar tuinverlichting. Er zijn hele strakke en moderne lampen te koop, maar een lichtsnoer zonne energie zie je ook steeds meer voorbijkomen. Welke smaak je ook hebt, of je nou een tuin of balkon bezit, kies vooral solar tuinverlichting uit waar je echt blij van wordt. Het inrichten hoeft niet ingewikkeld te zijn, verdeel gewoon de lampjes over de plek die je voor ogen hebt. Je ziet toch pas het eindresultaat wanneer het donker is. En hangt een lichtsnoer of lamp toch nét niet goed dan pas je dat een dag later zo weer aan.

Natuurlijke tuinverlichting zoals een tuinfakkel

Ook warmte bepaalt de sfeer! Wil je graag een verlichte tuin dan sla je twee vliegen in één klap door een natuurlijke lichtbron te gebruiken. Denk maar aan een tuinhaard, vuurkorf of een tuinfakkel. Het kan wat meer werk opleveren, maar extra gezellig is het om zo ‘s avonds rond het vuur te gaan zitten. Heb je minder ruimte dan is er genoeg andere tuindecoratie te vinden. Een vlamschaal of tuinkaars geeft misschien niet veel licht, maar gezellig is het wel!

Wil je meer solar tuinverlichting zien of heb je advies over tuinzaken nodig? Je bent van harte welkom bij GroenRijk ’t Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft, de medewerkers in ons tuincentrum helpen je graag!