De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinvogels

Op zoek naar tuinvogelvoer of naar andere producten voor tuinvogels? In de winter en het voorjaar kunnen vogels in je tuin wel een rustplek gebruiken. En door te zorgen voor vogelvoer in je tuin help je de vogels. Een voederhuisje is een ideale manier voor de vogels om gemakkelijk voer te kunnen pakken. En jij vult het weer net zo handig bij met het vogelvoer voor tuinvogels van De Tuinwinkel Online.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 99 producten
Vergelijk (0)

Vogels verwennen in de winter

Wil je graag veel verschillende vogels in je wintertuin? Met lekker gevarieerd voedsel trek je al gauw merels, meesjes, mussen en roodborstjes aan. Vogels zijn dol op bomen, groenblijvende struiken en volle klimplanten tegen schutting of gevel. Deze planten zorgen voor schuilplekjes waar ook nog eens veel insecten te vinden zijn.

Zaden op een presenteerblaadje

Helemaal makkelijk is een voedertafel waar je bijvoorbeeld strooivoer voor buitenvogels, een potje vogelpindakaas of een fijngemaakte vetbol op legt. Grote kans dat er tuinvogels op de zadenmix afkomen en misschien wel een groenling of een grote bonte specht. Meesjes en bijvoorbeeld ook spechten, boomklevers en boomkruipers zijn gek op vetbollen en pinda’s. Zo bied je veel verschillende vogels alvast wat extra voedsel waarmee ze winterreserves kunnen opbouwen.

Dorst lessen

Met name kleine tuinvogels komen graag in jouw tuin om even te drinken uit een vogelbakje, waterschaal of minivijver. Plaats de schaal alleen niet te dicht bij de voedertafel of vetbol, anders kan er rotzooi in terecht.