De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuinmeubelhoezen

Wil je langer van jouw loungebank of tuinset kunnen genieten, maak dan gebruik van tuinmeubelhoezen. Want door de weersomstandigheden in de herfst en winter worden tuinmeubels sneller lelijk of kunnen ze zelfs kapot gaan. Dankzij een opberghoes blijft alles netjes totdat de zon weer gaat schijnen en jij de tuin weer induikt! 

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten
Vergelijk (0)

Extra bescherming met tuinmeubelhoezen!

Regen, wind en zon: dit zijn mooie krachten van de natuur die soms toch lastig kunnen zijn. Zeker hier in Nederland waar het weer ons continu verrast. Met één wisselvallig dagje is er nog weinig aan de hand, maar je kunt je wel voorstellen dat het op lange termijn meer invloed heeft. Wist je dat weersomstandigheden de levensduur van jouw tuinmeubel drastisch verkort? En dat is heel erg zonde want je wil natuurlijk zolang mogelijk van een loungebank of tuinset genieten. Tuinmeubelhoezen zijn de uitkomst, zo geef je jouw tuinmeubel de benodigde bescherming tijdens de koudere maanden.

Waar let je op bij aanschaf van tuinmeubelhoezen?

Een beschermhoes moet er vooral voor zorgen dat een tuinset of loungebank voldoende afgedekt wordt. Onze tuinmeubelhoezen worden allen gemaakt van stevig en weersbestendig materiaal, over bescherming hoef je je dus geen zorgen te maken. Let bij aanschaf van tuinmeubelhoezen wel op het volgende:

  • Juiste maat beschermhoes
    Een correcte maat is noodzakelijk. Een te krappe beschermhoes heeft een snelle slijtage, ruime tuinmeubelhoezen gaan flapperen in de wind. Beide gevallen zijn niet wenselijk, je hebt er meer plezier aan als je precies de juiste maat weet te vinden.
  • Bevestiging van tuinmeubelhoezen
    Iedereen houdt van bevestiging, zo ook tuinmeubelhoezen. Heb je eenmaal een goede afmeting gevonden dan is het erg belangrijk te kijken naar een correcte bevestiging van de hoes. Anders zit de beschermhoes te los en zal het alsnog met de wind mee bewegen.

Tuinmeubelhoezen voor loungesets en andere tuinmeubels

De maat is dus sterk bepalend, maar ook het type tuinmeubel heeft een belangrijke rol. Een hoes voor een tuintafel is tenslotte anders dan een loungeset beschermhoes. Zeker als het om een lounge hoekbank gaat. Bij tuinmeubelhoezen staat duidelijk vermeld voor welk tuinmeubel het geschikt is. Meet het meubelstuk op en bepaal aan de hand daarvan hoe groot de beschermhoes moet zijn. Wil je onder de beschermhoes ook een loungetafel of hockers kwijt? Ga dan uit van de omtrek van de complete set inclusief alle losse onderdelen, maar kijk wel of je alles zo efficiënt mogelijk kan indelen zodat het ruimte scheelt.

Tuinmeubelhoes op maat

In ons assortiment tuinmeubelen vind je mooie tuinsets, tuinstoelen en tafels van onder andere het merk Tierra Outdoor. Logischerwijs verkopen wij dus ook beschermhoezen speciaal voor deze meubels. Een premium hoes van Tierra Outdoor is perfect voor bescherming van jouw tuinmeubel. Wist je dat wij tuinmeubelhoezen in de meest gangbare maten voorradig hebben? Een tuinmeubelhoes op maat is vaak niet nodig. Wees goed voorbereid en meet de precieze omtrek van jouw tuinmeubel. Dan slaag je zeker in GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Delft en Den Haag!


Alle tuinmeubelen