De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Tuindecoratie

Met tuindecoratie breng je sfeer in de tuin! Bekijk ons online assortiment of kom langs in ons tuincentrum voor het complete assortiment.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 70 producten
Vergelijk (0)

Tuindecoratie schutting

Iedereen kent de cliché teksten wel ‘hotel mama’, ‘home is where the heart is’ en zo zijn er nog vele andere teksten. Houten borden met teksten zijn natuurlijk heel leuk, maar schutting tuindecoratie gaat nog veel verder dan alleen houten borden. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Artistieke tuinposters;
  • Decoratiestrengen;
  • Canvas/schilderijen;
  • Spiegels.
Via de muur tuindecoratie kun je een deel van jezelf laten zien en de tuin opleuken. De decoratiestrengen kunnen bestaan uit lichtjes of kunnen andere vormen hebben. De posters, canvassen en schilderijen kunnen je tuin een gevoel van rust, vakantie en vrolijkheid geven. Allemaal dingen die je in je tuin wil, toch?

Decoratie tussen de planten

Planten kunnen bijzondere vormen hebben en bloemen hebben ook nog prachtige kleuren, maar wat nou als je er ook nog decoratie tussen zet? In de tuin spreken we van more is more in plaats van less is more. Zo vind je binnen ons aanbod verschillende fakkels, waarmee je ‘s avonds ook nog van de pracht van je tuin kunt genieten. Er zijn vogeltjes op stok, beeldjes, een insectenhotel en meer. Hang bijvoorbeeld een hangmat in de tuin en geniet op een ultiem relaxte manier.

Grappige tuinkabouters

Ken je de Stoobz tuinkabouters al? Deze onbeschofte tuinkabouter steekt zijn middelvinger omhoog en is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Deze grappige tuinkabouter is een knipoog naar de traditionele tuinkabouter en inmiddels te vinden in veel tuinen en interieurs. De Stoobz kabouter is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. 

Tuindecoratie als aanvulling op het meubilair

Mocht je al een mooi set in de tuin hebben staan of leuke losse onderdelen, dan kun je deze altijd aanvullen met decoratie. Zet bijvoorbeeld heerlijke geurende kaarsen op tafel, leg een speciaal tuinkleed bij de bank en zorg dat je elkaar kunt zien met een speciale tuinlamp. Deze accessoires maken jouw plaatje compleet.

Ook leuk voor jouw tuin