De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Bloemen

Bloemen zijn de sfeermakers in je interieur, iedereen is er dol op! Onze bloemenafdeling is niet voor niets een belangrijk onderdeel van ons tuincentrum. De bloemen komen rechtstreeks van de veiling en zijn dus verser dan vers. Onze ervaren bloemisten maken dagelijks de meest prachtige creaties. Denk aan: boeketten, kransen en gelegenheidsbloemwerk zoals voor Valentijn. Iemand verrassen of gewoon jezelf verwennen? Bestel dan je bloemen en laat ze morgen nog bezorgen in de regio Den Haag, Delft en Rijswijk! Bekijk de webshop van onze bloemist voor een groter online assortiment.

Naar onze BloemRijk webshop

Bloemen afhalen in ons tuincentrum

Een prachtig boeket cadeau geven is net zo gemakkelijk via De Tuinwinkel Online geregeld, maar liever de bestelde bloemen zelf afhalen? Geen probleem! Je bent van harte welkom in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Zoek je iets unieks? Alles is mogelijk! Direct bij de ingang van het tuincentrum vind je onze bloemenafdeling en tref je een bloemist die je graag helpt en adviseert betreft alle soorten bloemwerk. Je kunt ook vooraf contact opnemen via 015-2126359 of stuur een mailtje naar bloemrijk@tuincentrumhaantje.nl

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten
Vergelijk (0)

7 dagen vaas garantie op alle boeketten

Op al onze handgebonden boeketten ontvang je van ons 7 dagen vaasgarantie. Dit betekent dat je minimaal 7 dagen plezier hebt van een mooi boeket bloemen. Uiteraard is het wel belangrijk dat de bloemen goed verzorgd worden, volg de instructies om zo lang mogelijk te genieten van je boeket.

 1. Het begint met de vaas, die moet groot genoeg zijn en brandschoon
 2. Voeg aan het water wat bloemenvoeding toe, deze leveren wij bij ieder boeket bloemen mee
 3. Gebruik lauwwarm water en vul de vaas voor 1/3 met water
 4. De bloemen schuin afsnijden voor ze in de vaas te plaatsen. Hierdoor kunnen de bloemen meer water opnemen vanwege het schuine en dus grotere oppervlak
 5. Houd de vaas goed in de gaten, sommige bloemen drinken een hoop water en vul op tijd aan
 6. Bloemen houden niet van temperatuurwisselingen dus kies een plekje uit waar de temperatuur redelijk constant is
 7. Houd bloemen uit de buurt van je fruitschaal, fruit scheidt een gas uit waardoor bloemen eerder kunnen verwelken

Bloemen laten bezorgen in regio Rijswijk, Delft en Den Haag

Je kunt bloemen online bestellen in onze webshop en laten bezorgen in de regio Rijswijk, Delft en Den Haag. Onze bloemist maakt de bestelling zo snel mogelijk in orde en laat het boeket tegen een kleine vergoeding bezorgen in de omgeving. Hieronder een lijstje met plaatsnamen waar je je bloemen kunt laten bezorgen:

 • Rijswijk
 • Delft
 • Den Haag
 • Den Hoorn
 • Schipluiden