De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Bloemen

Bloemen zijn de sfeermakers in je interieur, iedereen is er dol op! Onze bloemenafdeling is niet voor niets een belangrijk onderdeel van ons tuincentrum. De bloemen komen rechtstreeks van de veiling en zijn dus verser dan vers. Onze ervaren bloemisten maken dagelijks de meest prachtige creaties. Denk aan: boeketten, kransen en gelegenheidsbloemwerk zoals voor Valentijn. Iemand verrassen of gewoon jezelf verwennen? Bestel dan je bloemen en laat ze morgen nog bezorgen in de regio Den Haag, Delft en Rijswijk!

Direct bestellen

Bloemen afhalen in ons tuincentrum

Kom je langs? Afhalen van bloemen is mogelijk in ons tuincentrum in Rijswijk nabij Delft en Den Haag! Bij GroenRijk 't Haantje vind je direct bij de ingang van het tuincentrum de bloemist die je kan helpen en adviseren betreft alle soorten bloemwerk. Ook nu in de lockdown is het mogelijk bloemen bij ons af te halen. Zoek je iets unieks? Dat kan, neem persoonlijk contact op met onze bloemist middels onderstaande kanalen:

Bloemen bezorgen regio: Rijswijk, Delft en Den Haag

Je kunt de bloemen ook online bestellen in onze bloemenshop en laten bezorgen in de regio Rijswijk, Delft en Den Haag. Onze bloemist maakt de bestelling zo snel mogelijk in orde en laat het boeket tegen een kleine vergoeding bezorgen in de omgeving.