De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Egg chair

Ben je op zoek naar een eyecatcher in je tuin, of op je terras? Kies dan voor een Egg chair! Deze hangstoelen in de vorm van een ei zijn comfortabel en ideaal om in te relaxen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en formaten. 

De onderstaande Egg chairs bezorgen wij alleen in de regio, als dit het geval is staat dit vermeld bij het artikel. Het is ook mogelijk om deze af te halen in ons tuincentrum.

Bekijk hieronder ons online aanbod of kom langs om ons volledige assortiment te bekijken in onze showroom in Rijswijk.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten
Vergelijk (0)

Egg hangstoel 

Binnen ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld iets wat aan jouw smaak voldoet. Wij willen iedereen kunnen voorzien van een passende egg chair hangstoel. Naast de regular egg chairs hebben wij ook de egg chair XL. Kruip knus tegen elkaar aan op zachte kussens en onder een warm dekentje. Al onze egg hangstoelen kunnen zowel binnen als buiten neergezet worden, maar we raden je wel aan om ze niet in de volledige openlucht te laten staan. Zo worden ze niet vies door regen, sneeuw of andere invloeden van buitenaf en kun je dus optimaal blijven genieten, zonder telkens de hangstoel schoon te hoeven maken.

Materialen van een egg chair

De materialen van de egg chair hangstoelen zijn elk zorgvuldig uitgezocht en samengesteld om zo een stevige, lichte stoel te kunnen vormen. Dit maakt het makkelijk om de stoel te verplaatsen wanneer dat nodig is. De voornaamste materialen waar onze egg chairs van gemaakt worden zijn:

  • Wicker;
  • Rotan;
  • Aluminium.

Indien je van plan bent de stoel voornamelijk buiten te gebruiken, houd er dan rekening mee dat de stoel vaker schoongemaakt moet worden. Dit kan simpelweg met een sopje en een zachte doek/spons. Gebruik hier geen harde of bijtende middelen voor. De frames zijn allemaal gemaakt van aluminium, zodat de stoel fijn licht blijft. Kies je voor een rotan hangstoel? Dan raden we je aan de ei stoel voornamelijk binnen te gebruiken. In tegenstelling tot wicker is rotan vatbaarder voor weersomstandigheden. Beide stoffen zijn duurzaam, zodat we gezamenlijk onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Egg chair combineren met stijlvol interieur

De egg chair zelf is al erg stijlvol, en geeft elke inrichting een beetje extra flair. Bij De Tuinwinkel Online vind je neutrale kleuren, zoals wit, grijs, zwart, beige en donkerbruin. De neutrale kleuren maken het mogelijk om de egg chair in elk interieur te plaatsen. Ze passen zowel thuis in een moderne- industriële- landelijke- klassieke inrichtingen en nog veel meer. Ben je nu creatief en vind je het leuk om een eigen twist aan je nieuwe hangstoel te geven? Kies dan voor een egg chair wit en versier hem naar hartenlust om zo een volledig gepersonaliseerde hangstoel in huis te hebben. Kortom, je kunt variëren zoveel je wil. Neem een kijkje bij ons in het assortiment en kijk wat De Tuinwinkel Online voor jou, en je interieur, kan betekenen!