De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Zwembaden en kinderbadjes

Zwembaden en kinderbadjes zijn ideaal om van de zomer verkoeling te zoeken. Bekijk ons vrolijke, gekleurde aanbod aan zwembaden en kinderbadjes. Ben je op zoek naar leuk waterspeelgoed voor in het zwembad? Kijk online bij ons waterspeelgoed of kom langs in ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk nabij Den Haag en Delft. 

Let op: Zijn er op het moment van kijken geen zwembaden bestelbaar? Dan is het seizoen helaas voorbij. Je zult nog eventjes geduld moeten hebben tot dit seizoensartikel weer te koop is.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten
Vergelijk (0)

Zwembad, een must have in de zomer

Een kinderzwembad kopen is ontzettend makkelijk en de keuze maken kan binnen enkele minuten gedaan zijn. Kies bijvoorbeeld uit het Intex easy set up zwembad met filterpomp. Dit zembad is ideaal voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een kleiner kinderzwembad, dan komt het enkel aan op de kleur en het motief van het zwembad.
Pro tip: laat die keuze over aan de kleine ;)
 

Zwembadtegels

Het kan er tussen spelende kinderen af en toe hard aan toe gaan, of ze verliezen soms hun evenwicht. Bescherm daarom het kind en het zwembad met de daarvoor bedoelde zwembadtegels. Deze beschermen tegen scherpe voorwerpen onder het zwembad en zijn daarmee essentieel wanneer je een zwembad koopt!