De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kerstverlichting

Breng je huis in kerstsferen met de kerstverlichting van De Tuinwinkel Online. Vrijwel alle verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Je kunt kiezen voor warm wit, klassiek warm of gekleurde kerstverlichting. Of je nou houdt van gewoon basisverlichting, clusterverlichting, netverlichting of speelse twinkellichtjes, we hebben het allemaal. Tegenwoordig kun je zelfs sommige kerstverlichting besturen via een app op je smartphone! Hoe cool is dat? Heb je geen stopcontact in de buurt of zoek je verlichting voor een kerststukje, kies dan voor kerstverlichting op batterijen.
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

Aantal lampjes

 - 
Wis selectie

Lengte lichtsnoer

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 112 producten
Vergelijk (0)

Hoeveel kerstverlichting heb ik nodig?

Ben je benieuwd hoeveel kerstlampjes je het best in de kerstboom kan doen? Lees dan ons artikel hierover. Naast kerstverlichting kun je bij ons ook terecht voor kerstversiering of kunstkerstbomen.

Extra kerstsfeer met de mooiste kerstverlichting

Een kerstfeest zonder kerstverlichting is maar saai! Zeker tijdens de donkere dagen is een huis vol lichtjes extra sfeervol. Of je nou van subtiele kerstdecoratie houdt of je het ieder jaar groots aanpakt, er is voor iedereen en voor iedere bestemming geschikte kerstverlichting te vinden. Basisverlichting, clusterverlichting, netverlichting of kerstverlichting op batterij, we verkopen het allemaal.

Kerstverlichting cluster geeft een overvloed aan magische lampjes

Die tijd van een verlichtingssnoer uit de knoop halen is voorbij. Al jaren kun je het plezier en gebruiksgemak van clusterverlichting ervaren. Met kerstverlichting cluster heb je een overvloed aan magische lampjes zonder alle ongemakken van vroeger. Elke type cluster verlichting is eenvoudig in de kerstboom aan te brengen of decoratief op te hangen. Daarbij is kerstverlichting tegenwoordig zowel geschikt voor binnen als buiten. Perfect want die heerlijke kerstsfeer wil je natuurlijk mee naar buiten nemen! Heb je geen tuin maar een balkon of dakterras? Geen probleem, kerstverlichting is overal toe te passen! Bezoek ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk voor ons gehele assortiment kerstverlichting.

Kerstverlichting in boom aanbrengen: onze tips

De een vindt een kerstboom optuigen het allerleukst, de ander vindt het maar een rommelig klusje. Uit ervaring weten wij dat dit laatste vooral komt door niet goed weten waarmee je moet beginnen. Je begint natuurlijk bij het begin: het uitzoeken van een mooie kerstboom. Zodra jouw kerstboom op de juiste plek staat, ga je van start met kerstverlichting. Hier een aantal tips over kerstverlichting in boom aanbrengen:

 • Het juiste aantal lampjes
  Als eerst is het belangrijk om in het bezit te zijn van het juiste aantal lampjes. Een grote kerstboom met slechts één verlichtingssnoer is niet aantrekkelijk, maar een kleine boom met mega veel kerstverlichting ook niet. Hoeveel kerstlampjes in een kerstboom gaan, kun je hier lezen.
 • Doen alle lampjes het nog?
  Voordat je kerstverlichting gaat aanbrengen, check je eerst of alle lampjes wel branden. Zeker als je gebruik maakt van een ouder lichtsnoer, moet je controleren of alles nog werkt, je hebt tenslotte ingecalculeerd hoeveel lampjes je nodig hebt
 • Van boven naar beneden en de diepte in
  Heb je genoeg werkende lampjes bij je, dan wordt het tijd om de kerstverlichting te verdelen over de hele boom. Het is makkelijker om van boven naar beneden te werken. Voor meer diepte werk je in verschillende lagen. Zorg er dus ook voor dat er dichterbij de stam ook wat lampjes komen, afgewisseld met lichtjes langs de topjes van de takken.
  De laatste check bij kerstverlichting
  Even controleren of alles goed verdeeld is? Knijp je ogen een beetje dicht en tuur door je wimpers naar je kerstboom. Je ziet donkere plekken meteen! Je hoeft niet per se wat lampjes hierheen te verhuizen, een LED kerstbal of kerstboomhanger met glinstering is ook leuk om een donkere plek mee op te vullen.

Verlichte kerstfiguren voor buiten

Zie jij jouw kerstinterieur het liefst over de top en kan het je niet feestelijk genoeg zijn? Dan zijn kerstverlichting buiten figuren dé perfecte aanvulling! Typische kerstfiguren als de kerstman, een rendier of kerstster geven extra uitstraling aan een kersthuis. Is een huis vol gekleurde kerstlichtjes niet jouw ding, dan verkopen wij ook meer subtiele kerstverlichting. Wit clusterverlichting is altijd geschikt voor buiten, maar wij verkopen ook andere leuke lichtsnoeren zoals kerstverlichting buiten ijspegels. Extra tip: vergeet niet een timer in te stellen! Zo bespaar je niet alleen stroom, het is makkelijker in gebruik: de lichtjes gaan automatisch op een gekozen tijdstip aan en weer uit.