De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Kransen en guirlandes

Nog meer kerstsfeer in huis met kransen en guirlandes! Een kerstkrans ophangen maakt de boel nog feestelijker. Met of zonder verlichting, al versierd of nog helemaal naar eigen smaak op te maken. Met onze kerstverlichting op batterij maak je jouw kerstkrans compleet. De rest van je interieur ook matchen bij de kerstboom? Verwerk dan nog wat guirlandes in de kamer. Extra leuk om deze groene slingers te versieren met kerstballen of andere decoratieve kersthangers.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten
Vergelijk (0)

De mooiste kerstkransen

Opzoek naar een kerstkrans? Voor een echte kerstsfeer in huis of voor aan de voordeur. Verwelkom je vrienden en familie met een mooie kerstkrans aan de voordeur of binnendeur! Wij bieden kerstkransen aan van o.a. het merk Everlands en Blackbox op batterijen. Sommige zijn zelfs voorzien van LED lampjes: extra handig! Ze zijn er in allerlei soorten en formaten, denk aan:
  • Een klassieke groene kerstkrans met of zonder kerstverlichting
  • Een bijzonder model gemaakt van gevlochten takken
  • Een volle gedecoreerde krans in diverse kleuren
  • Een kerstkrans voorzien van een sneeuwvlokpatroon
  • Een kerstkrans met kerstballen en echte dennentakken
Wij hebben een aantal kerstkransen te koop in onze webshop, voor het volledige assortiment verwijzen wij je door naar ons tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk. Bezoek onze bloemist voor kerstkransen en kerststukjes met echte dennentakken of ga zelf aan de slag met materialen om zelf een kerstkrans te maken.

Guirlandes zorgen voor meer kerstsfeer

Wil jij graag het interieur met je mooi versierde kerstboom matchen? Hang dan wat guirlandes door de kamer! Leuk aan een balustrade, de bovenkant van een kast of langs het raam. Combineer de guirlande met batterijverlichting en kerstballen voor een prachtig effect. Onze guirlandes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de kunstkerstbomen en zullen nog lang mooi blijven. Iedere slinger heeft mooie volle takken waardoor je écht meer kerstsfeer in huis haalt!

Kransen en guirlandes met verlichting

Een gedeelte van ons kerstaanbod is al voorzien van mooie kerstverlichting. Het voordeel van ingebouwde kerstverlichting is dat je geen gedoe meer hebt met verdelen van de lichtjes in de boom. Kerstkransen, guirlandes en kunstkerstbomen inclusief verlichting zijn meestal iets duurder dan die zonder verlichting. Eigenlijk moet je dan de prijs van losse verlichting erbij optellen om goed te vergelijken. Je hoeft je geen zorgen te maken over passende kerstverlichting. De LED kransen en guirlandes zijn vaak voorzien van verlichting met een warm witte kleur. De lampjes zijn evenredig verdeeld, jij hoeft alleen nog maar versiering erbij te hangen als je ze nog graag gedecoreerd ziet.