De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Overige kerstverlichting

Van verlichte kerstfiguren tot gordijnverlichting. Bij De Tuinwinkel Online koop je de leukste kerstverlichting! Met een ruim en gevarieerd aanbod kunnen wij jou helpen om de kerstsfeer overal in terug te laten komen.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 59 producten
Vergelijk (0)

Kerstverlichting in en rondom het huis

Het aansteken van kaarsjes kent natuurlijk iedereen, maar waarom zouden we het daarbij laten? Zeker in de kerstperiode is het leuk om nog wat extra aandacht te besteden aan de versiering van de (bijzet)tafel. Dit kun je op een veilige manier doen door bijvoorbeeld kaarsverlichting neer te zetten en leuke kerstfiguren met licht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kleine kerstboompjes en sterren. Voor in de tuin hebben wij grotere kerstfiguren zoals verschillende opblaasbare kerstmannen en sneeuwpoppen. Vind je dat nu een beetje veel en heb je liever kerstverlichting die wat makkelijker op te hangen is en wat minder opvalt? Dan kun je gemakkelijk kiezen voor onze ijspegelverlichting.
 

Netverlichting

Naast alle lichtsnoeren voor in de kerstboom hebben wij bij De Tuinwinkel Online ook een hoop andere hangende verlichting. Zo is de Lumineo Icicle Twinkle ideaal om voor het raam te hangen. Je creëert daarmee als het ware een knipperend lichtgordijn. Onze netverlichting doet het ook erg goed en wordt voornamelijk gebruikt om over struiken en te hangen. Doordat de lichten uit elkaar staan, maar wel met elkaar verbonden zijn in de vorm van een net kunnen ze gemakkelijk in één keer over de struik heen gelegd worden. Ben jij nu benieuwd naar welke verlichting wij allemaal precies hebben? Bekijk dan ons aanbod online of in het tuincentrum.