De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Easyfix kerstboomstandaard

Met de Easyfix kerstboomstandaard staat jouw kerstboom binnen 5 seconden recht en stevig! Een echte kerstboom is het mooist, maar wat kan het lastig zijn om deze recht te krijgen. Kerstboomstandaard Easyfix is dé oplossing! Met een speciale boor wordt van tevoren een gat aan de onderkant van de kerstboom gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen, is de stam in de Easyfix kerstboomstandaard te prikken en voilà…. je hebt een kaarsrechte kerstboom waar je de hele feestmaand van kunt genieten.

Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Easyfix kerstboomstandaard: dé oplossing voor een kaarsrechte boom

Je zult waarschijnlijk wel merken dat wij fan van de Easyfix zijn. Een eenvoudige kerstboomstandaard is prima, maar het kan zoveel makkelijker! Met een Easyfix kerstboomstandaard staat jouw kerstboom echt binnen 5 seconden recht en stevig. Time het maar! Er is gewoon geen gedoe meer dankzij deze kerstboomstandaard met pin. Het enige wat jij nog hoeft te doen, naast het optuigen van de kerstboom natuurlijk, is het waterreservoir gedurende de feestmaand bij te vullen. Hierdoor krijgt de kerstboom nog voldoende vocht binnen en zal ze haar naalden langer vasthouden. De Easyfix standaard zorgt er dus ook voor dat jouw kerstboom nog langer mooi blijft. Perfect toch?!

Hoe werkt de Easyfix kerstboomstandaard?

Het principe van de Easyfix kerstboomstandaard is heel simpel. Wij leggen je uit hoe het werkt:

 1. Kies jouw perfecte kerstboom en Easyfix kerstboomstandaard uit
  Wat kwam eerst: de kip of het ei? Sommige mensen zoeken eerst naar de perfecte kerstboom terwijl anderen eerst hun favoriete Easyfix uitkiezen. Heb je vorig jaar al een Easyfix kerstboomstandaard gekocht? Dan hoef je alleen maar een mooie kerstboom uit te zoeken. Let wel goed op de maximale lengte van de boom!
 2. Wij regelen dat de kerstboom er klaar voor is
  Alle kerstbomen die online zijn besteld, worden standaard voorzien van een gat voor de Easyfix kerstboomstandaard. Met een speciale konische boor wordt een kegelvormig gat aan de onderkant van de kerstboom gemaakt (bekijk ook de demovideo onderaan deze pagina). Hierdoor maakt het zelfs niet uit of de stam van zichzelf recht is: door de kegelvorm en de Easyfix standaard zal de kerstboom altijd recht blijven staan. Zoek je zelf een kerstboom in ons tuincentrum GroenRijk ’t Haantje uit, vermeld dan dat je een Easyfix gaat gebruiken en wij zorgen dat er een gat geboord wordt.
 3. Op plek van bestemming
  Of jouw kerstboom nou door één van onze bezorgers thuis gebracht wordt of dat je toch zelf aan het sjouwen gaat. Wat je in ieder geval op plek van bestemming moet doen, is de boom in de kerstboomstandaard met pin prikken. Je zult zien hoe gemakkelijk dit met de kerstboomstandaard Easyfix is!
 4. Vul het waterreservoir en geniet zo lang mogelijk van een groene kerstboom
  Staat de kerstboom rechtop op haar plekje, vul dan de Easyfix kerstboomstandaard met water en zorg ervoor dat het waterreservoir tussentijds bijgevuld wordt. Hierdoor zal de boom nog voldoende vocht krijgen en kun jij zo lang mogelijk genieten van deze mooie, groene kerstboom.

Verschillende modellen van Easyfix

De Easyfix kerstboomstandaard is in verschillende modellen verkrijgbaar. Wij hebben gekozen voor de drie varianten: Classic, Classic Light en Junior Light. Welk model je uiteindelijk kiest, houd in ieder geval rekening met de hoogte van jouw kerstboom. De Classic Easyfix is een stevige kerstboomvoet met een breedte van 39 cm en is geschikt voor kerstbomen tot een hoogte van 250 cm. De Classic Light heeft dezelfde diameter, maar is gemaakt van kunststof. Daarom adviseren wij deze voor bomen tot 200 cm. De Junior Light kerstboomstandaard is een stukje kleiner en daardoor geschikt voor echte kerstbomen tot 180 cm.

Demonstratie boren van kerstboom voor de Easyfix kerstboomstandaard

Bestel jij jouw kerstboom in onze webshop of winkel en laat je de boom thuis bezorgen, dan hoef jij je geen zorgen te maken over een gat voor de Easyfix kerstboomstandaard. Alle echte bomen worden namelijk van tevoren geboord en dus voorzien van een gat. Ben jij nieuwsgierig naar hoe dat boren in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande video met een demonstratie hiervan: