De webshop is 24/7 geopend!

Onderdeel van GroenRijk 't Haantje

Compactverlichting

Breng je huis in kerstsferen met Lumineo Compact verlichting van De Tuinwinkel Online. Deze LED lampjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ben je benieuwd hoeveel kerstlampjes je het best in de kerstboom kan doen? Lees dan ons artikel hierover. Naast compact verlichting verkopen wij ook andere kerstverlichting zoals clusterverlichting, basic LED verlichting en lichtsnoeren op batterij. 
Toon filters Verberg filtes

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 15 van 15 producten
Vergelijk (0)

Klassiek warm of warm wit?

De Lumineo compact verlichting bieden wij aan in twee verschillende kleuren. Deze zijn klassiek warm en warm wit. Zo op het eerste oog zal het lijken alsof deze kleuren ongeveer hetzelfde zijn, maar er zit wel degelijk een verschil in. Het klassiek warme licht heeft een meer gele tint en neigt naar de kleuren van het vlammetje van een kaars te gaan. Warm wit daartegenover is iets koeler, maar nog steeds erg sfeervol. Het biedt iets meer licht dan de klassiek warme kleur en wordt tegenwoordig vaak gebruik voor sfeerverlichting. Toch lijkt klassiek warm ook nog een erg populaire keuze te zijn door de warmte die het met zich meebrengt. Het knusse fijne gevoel waar iedereen naar op zoek is tijdens de koude maanden.
 

Waarom compact verlichting?

Het voordeel van compact verlichting is dat de lampjes wat dichter bij elkaar staan dan bij andere kerstverlichting. Zo lijkt er meer licht vandaan te komen en lijkt het een voller geheel. Compact verlichting bestaat uit allemaal kleine LED lampjes bij elkaar en is daarmee een goede keuze voor zowel binnen- als buitenverlichting. De gemiddelde levensduur van LED verlichting is 50.000 uur, dus daarmee is dit een duurzame keuze. Daarnaast worden LED lampjes niet warm. Je kunt ze dus zonder zorgen ook ophangen op oppervlaktes zoals hout, in echte kerstbomen en in kunstkerstbomen. Binnen het assortiment van De Tuinwinkel Online vind je verschillende strengen lampjes. Zo zijn onze meest verkochte versies de:
  • Lumineo compact 500 led;
  • Lumineo compact 1000 led;
  • Lumineo compact 1500 led.